PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

F1_IG_3bildes_02-1.jpg
Foto: F1
Nav noslēpums, ka sportiskās aktivitātes veicina ne tikai bērna fizisko attīstību, bet arī emocionālo labklājību. Lai šo vingrošanas procesu padarītu priekpilnu, nepieciešams pareizi izvēlēties sporta veidu – tam jābūt ne tikai fiziski attīstošam, bet arī tādam, kas bērnam patīk un sagādā gandarījumu. Balstoties uz pasaulē lielākās ģimeņu labklājības platformas care.com iegūtajiem datiem, aicinām iepazīties ar TOP 4 sporta veidiem, kas nesīs īpašu labumu tava bērna dzīves kvalitātē.

1. Vingrošana

Gan mākslas, gan estētiskā vingrošana ir balstīta uz stilizētām un dabiskām ķermeņa kustībām. Tās jāveic ātri, dinamiski un skaisti, vairākos gadījumos kā papildrīkus izmantojot auklas, apļus un lentas.. Vingrošana ir pamats skaistas stājas un grācijas veidošanā, kā arī labi attīsta pašpārliecinātību.

2. Peldēšana

Peldēšana atstāj labu iespaidu gan uz ķermeņa fizisko attīstību, tā arī veselību. Tā veicina imunitātes rašanos un noturēšanos, pasargājot bērnu no gan sezonālām, gan arī citām slimībām, kā arī uztur organisma tonusu, lonkanību un izturību.

3. Cīņas māksla

Cīņas mākslas pamatā ir dzīves filozofija. Tas ir ne tikai fiziskais, bet arī mentālais treniņš, kas attīsta bērna nosvērtību un emociju valdīšanu. 

4. Dejošana

Deju kustība sevī apvieno gan fizisku treniņu, gan pozitīvu emociju lādiņu. Universālas deju kustības un kombinācijas ne tikai veido pareizu stāju, veicina spēku un izturību, bet arī attīsta radošās spējas, pašpārliecinātību, kustību koordināciju un atmiņu.

 

Nav nepieciešams ieguldīt milzīgus naudas līdzekļus un laika resursus, lai bērnam nodrošinātu pilnvērtīgu treniņu programmu. Sporta klubs F1 piedāvā īpaši bērniem izstrādātu abonementu, kas sniedz iespēju apmeklēt ne tikai minētās, bet arī vēl 7 citas nodarbības, balstoties uz paša bērna spējām un interesi.

Kas ir F1 bērnu sporta abonements?

F1 kopumā piedāvā 11 dažādas nodarbības – estētisko un mākslas vingrošanu, cheerdance, baletu, deju studiju, zumbu un fitnesu bērniem, kā arī tādas austrumu cīņas kā džudo, boksu, taiboksu un tekvondo. Pēc kārtīgas sportošanas bērnam ir iespēja atsvaidzināties ar peldi baseinā. Abonementa burvība slēpjas tajā, ka bērns drīkst apmeklēt vairākus sporta veidus, savā pieredzē savienojot šķietami dažādo kustību un tehniku klāstu. Šāda iespēja norūda bērnu ne tikai fiziski, bet arī emocionāli, padarot viņu par vērā ņemamu sāncensi gaidāmajās sacensībās.

Viens F1 abonements – tās ir plašas iespējas tava bērna fiziskajai attīstībai. Nav vairs nepieciešams tērēt laika un naudas resursus, meklējot dažādus trenerus un pavadot ceļu pie tiem garajās sastrēguma stundās, jo abonements ir derīgs visā F1 klubu tīklā – Purvciemā (Stirnu ielā 10), centrā (Krišjāņa Barona ielā 69), Ziepniekkalnā (Līvciema ielā 46) un Ķengaragā (Prūšu ielā 46). Šajos klubos tu un tavs bērns vienmēr tiekat mīļi gaidīti.

Patiesa degsme ir visu sporta sasniegumu pamatā – sniedz iespēju bērnam izvēlēties savu panākumu ceļu pašam!

Vairāk uzzini ŠEIT.

 

 

Reklāmraksts