PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

6 idejas interaktīvās tāfeles izmantošanai klasē
6 idejas interaktīvās tāfeles izmantošanai klasē
Foto: Samsung
Interaktīvo rīku izmantošana mācību procesā palielina skolēnu iesaisti, uzlabo mācību procesu un iegūto zināšanu noturību. Samsung interaktīvo risinājumu eksperti sagatavojuši noderīgus ieteikumus, kā skolotājs var izmantot Samsung Flip tāfeles sniegtās iespējas, lai mācību stundu padarītu iekļaujošāku un aizraujošāku.

Virtuālā ekskursija - tāfele ir ērts rīks, lai demonstrētu video un audio failus. Skolēni var doties virtuālā ekskursijā vēstures vai mākslas stundā, apmeklējot pasaulē slavenus muzejus.

Veselīga konkurence un sacensība - vienlaikus pie tāfeles var darboties trīs skolēni, kuri risina matemātisku vienādojumu vai nosaka vārda sastāvu savstarpēji sacenšoties vai tieši pretēji - strādājot komandā.

Lietotnes - ir simtiem lietotņu, kas paredzētas interaktīvām mācību stundām. Piemēram, Math Playground, PBS Kids, Kahoot, kas piedāvā dažādus aizraujošus materiālus, vienlaikus mazinot papīra resursu izmantošanu.

Veidnes - interaktīvo tāfeli var pielāgot ikvienai stundai, iepriekš lejupielādējot dažādas veidnes, piemēram, nošu līnijas mūzikas stundai, pasaules kartes ģeogrāfijai un vēsturei vai koordinātu plakni matemātikai.

Prezentāciju kopīgošana - pievienojot tāfelei telefonu, planšetdatoru vai datoru, var vienkārši dalīties ar saturu, prezentēt un pat labot mājasdarbus, ērti pieslēdzoties ar bezvadu funkciju Airplay.

Attālināta pieslēgšanās - mācību stundai var pieslēgties arī attālināti, izmantojot video zvanu piedāvātos risinājumus, vienlaicīgi komunicējot ar skolēniem klātienē un attālināti - uzdot jautājumus, iesaistīt skolēnus izglītojošās spēlēs vai nodrošināt vidi komandu darbam.

Ja arī tavai skolai ir noderīgi interaktīvi risinājumi un vēlies uzzināt vairāk par Samsung Flip tāfeles risinājumiem, piesakies konsultācijai par Samsung ierīču izmantošanu tavā klasē. 

Reklāmraksts