PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aicina pieteikties semināram par kompetenču nozīmi izglītībā
Aicina pieteikties semināram par kompetenču nozīmi izglītībā
Foto: IZM
EPALE Akadēmijas ietvaros 18.augustā plkst.10:00 tiešsaistē – ZOOM platformā – norisināsies seminārs par kompetenču pieeju pieaugušo izglītībā.

Semināru vadīs Sintija Lase – neformālās izglītības eksperte ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi jaunatnes darbinieku izglītošanā. Sintija ir arī pašvaldību konsultante jaunatnes politikas attīstības un starptautisku neformālās izglītības projektu jautājumos, kā arī pieredzes izglītības un burāšanas mācību projektu vadītāja.

Nodarbībā apskatīs dažādus kompetenču aspektus mācīšanās procesā, varēs gūt teorētisko ieskatu, būs praktiski uzdevumi, rīki un diskusijas par mācīšanās metodoloģiju prasmju un attieksmju līmenī, kas būs noderīgi ikviena pieaugušo izglītotāja darbā.

Interesenti aicināti pieteikties dalībai līdz 15.augustam (ieskaitot). Dalībnieku skaits tiešsaistes nodarbībai ir ierobežots, tāpēc semināram jāpiesakās savlaicīgi. Semināram var pieteikties arī tie, kuri nevarēs piedalīties nodarbībā klātienē, jo pēc tiešsaistes nodarbības ierakstu varēs noskatīties EPALE slēgtā grupā. 

Mācību mērķauditorija: pieaugušo izglītotāji, pašvaldību pieaugušo izglītības koordinatori, NVO, EPALE sadarbības partneri un citu organizāciju pārstāvji, izglītības jomas speciālisti un ikviens interesents, kam var būt noderīga informācija par kompetencēm pieaugušo izglītībā.

Piedaloties vismaz trijās EPALE akadēmijas nodarbībās, tiks dota iespēja kļūt par EPALE vēstnieku. Vēstniekiem būs priekšroka citos EPALE rīkotajos pasākumos, viņi varēs piekļūt slēgto grupu saturam, kā arī ciešāk sadarboties ar EPALE Latvija.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.