PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Aicinām vidusskolēnus iepazīt medicīnas studiju programmas
Aicinām vidusskolēnus iepazīt medicīnas studiju programmas
Foto: RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža (RSU SKMK) lepojas ar vairāk nekā 100 gadu bagātu vēsturi un pieredzi medicīnas izglītībā.

Šobrīd Koledžā tiek realizētas pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas: “Ārstniecība” (ārsta palīgs), “Farmācija” (farmaceita asistents), “Ārstnieciskā masāža” (masieris) un “Ārstniecība” (neatliekamās medicīnas ārsta palīgs, ko var studēt pēc ārsta palīga kvalifikācijas iegūšanas). Profesionālās vidējās izglītības programmā “Zobārstniecība”, var iegūt kvalifikāciju - zobārsta asistents, bet arodizglītības programmā “Māszinības”- māsas palīgs.

Veselības aprūpes nozarē šobrīd ikviena veselības aprūpes speciālista atbalsts un palīdzība ir neatsverama vērtība. Arī turpmākos gadus veselības aprūpes speciālisti būs nepieciešami, lai kopīgiem spēkiem stabilizētu stāvokli medicīnas nozarē.

RSU SKMK aicina uz tikšanos! Lieliska iespēja vidusskolēniem uzzināt par studiju iespējām medicīnas Koledžā un jau tagad saprast, vai medicīna ir tā nozare, ar kuru saistīt savu turpmāko nākotni.

Piedāvājam attālināti pastāstīt par Koledžu, kā arī sīkāk iepazīstināt ar katras profesijas specifiku un darba pienākumiem. Zinoši Koledžas pārstāvji sniegs atbildes uz skolēnu jautājumiem.

Aicinām skolotājus un karjeras konsultantus uz sadarbību! Ja vēlaties skolēniem noorganizēt tikšanos ar RSU SKMK pārstāvjiem vai uzzināt vairāk, lūgums sazināties ar sabiedrisko attiecību speciālisti Ilzi Kļaviņu, rakstot uz e-pastu: [email protected] un vienosimies par Jums ērtu datumu un laiku.

Vairāk par karjeras dienām ŠEIT.

www.rcmc.lv