PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Atrodi savu izglītības ceļu izstādē “Skola 2022”! Lai izvēle motivē!
Atrodi savu izglītības ceļu izstādē “Skola 2022”! Lai izvēle motivē!
Foto: Skola 2022
Ja esi pārdomās par to, kur mācīties, ko studēt un par ko kļūt, tad tev noteikti no 11. līdz 13. martam ir jāapmeklē izstādē “Skola 2022” Ķīpsalā!

Trīs dienās varēsi iepazīties ar izglītības iespējām Latvijā un ārzemēs, konsultēties ar studentiem, pasniedzējiem un karjeras konsultantiem, apmeklēt izglītojošus seminārus un piedalīties aizraujošās aktivitātēs.

Augstskolas un profesionālās izglītības iestādes vienuviet

Savus nākamos studentus izstādē “Skola” gaidīs gandrīz visas Latvijas augstskolas. Izstādē piedalīsies arī koledžas, tehnikumi un profesionālās vidusskolas. Dalībniekus vari apskatīt šeit.

Izmanto iespēju vienuviet iepazīties ar piedāvātajām studiju programmām, uzņemšanas noteikumiem, studiju apmaiņas un prakses iespējām. Salīdzini un izvēlies!

Karjeras konsultācijas

Ja vēl neesi izlēmis, par ko īsti vēlies kļūt, tad izstādē izmanto iespēju satikt karjeras konsultantus. 30 minūšu garā sarunā konsultanti palīdzēs apzināt tavas stiprās puses – talantus, intereses, prasmes – un aplūkot profesijas, kurās tās labāk realizēt. Pietiekšanās konsultācijām uz vietas izstāžu centra foajē.

Satiec olimpiskos čempionus un izbaudi aizraujošas aktivitātes

Ķīpsalā varēsi satikt ne vien studentus un mācībspēkus, bet arī citas iedvesmojošas personības, piemēram, olimpiskos čempionus 3x3 basketbolā, skolēnus, kas nodibinājuši savus uzņēmumus, IT tehnoloģiju guru un citus. Apmeklē “Datorium” tehnoloģiju skatuvi, piedalies meistardarbnīcās, iesaisties konkursos, diskusijās un izbaudi aizraujošo izstādes atmosfēru!

Uzmanību!

Izstādes notiks epidemioloģiski drošā vidē. Derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts (ar QR kodu) nepieciešams personām no 18 gadu vecuma.

Pirkt biļeti 

Vairāk

Reklāmraksts