PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Eiropas Savienības mājā atklāts Izglītības resursu centrs
Eiropas Savienības mājā atklāts Izglītības resursu centrs
Foto: Eiropas Savienība
Eiropas Savienības mājas Izglītības resursu centrs Latvijas pedagogiem piedāvā mūsdienīgus izziņas materiālus - puzles, atmiņas spēles, kartes, ES valstu karogus, grāmatas u.c. atbalsta materiālus, kas bagātinās mācību procesu, pilnveidos skolēnu zināšanas un izpratni par Eiropas vērtībām, mudinās interesēties par apkārt notiekošo, analizēt un sarunāties par to, kā Eiropu kopā veidot vēl labāku.

Ikviens pedagogs materiālus var iegūt lietošanā no vienas līdz četrām nedēļām, izvēloties tos katalogā Izglītības resursu centra katalogs.pdf. Materiāli tiek pasūtīti, rakstot to kodu un vēlamo izmantošanas laiku uz e-pastu [email protected].

Šobrīd Eiropas Savienības mājas Izglītības resursu centrā ir pieejami vairāk kā 60 dažādi materiāli (lielākā materiālu daļa vairākos eksemplāros), taču materiālu klāsts tiek regulāri papildināts. Gaidām jūsu pasūtījumus, kā arī ieteikumus materiālu klāsta papildināšanai uz e-pastu [email protected].

Eiropas Savienības mājas Izglītības resursu centrs tapis pateicoties Eiropas Komisijas pārstāvniecībai Latvijā, Eiropas Parlamenta birojam Latvijā, ES valstu vēstniecībām, Latvijas Bankai, biedrībai Eiropas Kustība Latvijā un citiem atbalstītājiem.