PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Iegādājieties “Office 2021 Pro” par 26,25 EUR vai “Home and Business” par 28,99 EUR. Īpašs piedāvājums programmatūrai Keysoff!
Iegādājieties “Office 2021 Pro” par 26,25 EUR vai “Home and Business” par 28,99 EUR. Īpašs piedāvājums programmatūrai Keysoff!
Foto: Keysoff
Kopš izlaišanas Microsoft Office ir bijis vadošais biroja komplekts mājām, studentiem un biznesam. Microsoft Office piedāvā vadošo produktu komplektu, kas izstrādāts, lai padarītu jūsu darbu vieglāku un profesionālāku. Atkarībā no jūsu vajadzībām ir dažādas produkta versijas, un ne visām versijām ir tieši tādas pašas lietotnes un iespējas. “Home un Student” ir paredzēti personām, kurām personīgai lietošanai nepieciešamas svarīgas Office lietojumprogrammas, piemēram, Word, Excel un PowerPoint. Tas ir lieliski piemērots pamata dokumentu, izklājlapu un prezentāciju izveidei, kā arī ir lieliska izvēle studentiem un mājas lietotājiem. Tiem, kam nepieciešama papildu funkcionalitāte, Microsoft Office 2021 mājas un biznesa izdevums ietver visas tās pašas pamatprogrammas kā “Home un Student”, bet pievieno Outlook e-pasta un kontaktpersonu pārvaldībai. Šī versija ir lieliski piemērota mazo uzņēmumu īpašniekiem, kuriem ir jāatvieglo darbs un visa komunikācija jāsaglabā vienuviet. Ja jums ir nepieciešamas vēl papildu funkcijas, Office 2021 profesionālais izdevums ir paredzēts lieliem uzņēmumiem un korporācijām. Tas ietver visas tās pašas programmas kā “Home un Business”, bet pievieno arī Access un Publisher datu bāzes pārvaldībai un darbvirsmas publicēšanai.

Keysoff rīko izpārdošanu — programmatūras īpašo piedāvājumu! Office 2021 Home and Business par Mac maksā 36,99 EUR. Jūs varat saņemt atslēgu dažu minūšu laikā. Office 2021 Pro Plus atslēga maksā 26,25 EUR, kamēr Microsoft maksā vairāk nekā 400 EUR. Izdevīgākas ir Windows sistēmas, piemēram, Windows 10 Pro maksā 7,35 EUR. Office 2021 Home and Student par tik zemu cenu ir pat grūti iegūt. Visas atslēgas ir īstas un drošas. Naudas atdošana un 24/7 klientu komandas garantijas padara atslēgu iegādi vienkāršu.

Milzīga atlaižu zona! Grūti iedomāties!

 

Windows un Office pakotne ietaupa vairāk!  (Atlaides kods: VZK62)

 

Iegādājieties vairāku atslēgu komplektu, lai baudītu lielākas atlaides!

 

50% ATLAIDE vairākām operētājsistēmām Windows OS un Office (atlaides kods: VZK50)

Vairāk>>

 

Citi rīki, kas jūs varētu interesēt!

Vairāk>>>

 

Par Keysoff.com: 100% uzticams un drošs pirkums

Keysoff.com ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas, kurā ir klienti no visas pasaules un kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē Keysoff.com, varat būt pārliecināts, ka Jums būs darīšana ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot PayPal/kredītkarti?

  • Jūs varat maksāt, izmantojot PayPal vai kredītkarti, izmantojot šādu metodi:
  • Dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu).
  • Cilnē “Payment Information” pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija Cwalletco — noklikšķiniet uz Turpināt.
  • Izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order".
  • Noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order".
  • Jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, tagad varat izmantot Paypal vai kredītkarti (izmantojot Paypal)
  • Atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? Keysoff ir jūsu rīcībā. Keysoff.com lepojas ar lielisku klientu apkalpošanu saviem klientiem. Nosūtiet mums savus jautājumus pa e-pastu uz [email protected] vietnē Keysoff.com, un viens no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu.

Reklāmraksts