PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

"Iespējamās misijas" un "Latvenergo" konkursā skolām būs iespējams iegūt līdzekļus fizikas kabinetu izveidei
"Iespējamās misijas" un "Latvenergo" konkursā skolām būs iespējams iegūt līdzekļus fizikas kabinetu izveidei
Foto: pexels
Nodibinājuma "Iespējamā misija" un AS "Latvenergo" konkursā skolām būs iespējams iegūt līdzekļus fizikas kabinetu izveidei.

"Iespējamā misija" ir izsludinājusi konkursu ""Latvenergo" atbalsts izcilu fizikas kabinetu izveidei Latvijas vispārizglītojošās skolās". Katra reģiona uzvarētājam - vienai pamatskolai un vienai vidusskolai vai ģimnāzijai jeb kopā desmit Latvijas skolām būs iespēja saņemt balvu - nepieciešamo aprīkojumu mūsdienīga fizikas kabineta aprīkošanai 21 000 eiro vērtībā.

Konkursā var piedalīties ikviena Latvijas vispārizglītojošā pamatskola un vidusskola vai ģimnāzija. Konkurss noritēs vienā kārtā, skolas pārstāvim iesniedzot pieteikumu, kas sastāv no pieteikuma anketas, motivācijas vēstules un aizpildītas aprīkojuma anketas, kurā skolas pārstāvis atzīmē, kāds aprīkojums uzvaras gadījumā būtu nepieciešams. Pieteikumus iespējams iesūtīt līdz 5.septembrim.

Kopējais balvu fonds ir 210 000 eiro, kas dos iespēju desmit Latvijas vispārizglītojošajām skolām aprīkot savus fizikas kabinetus ar mūsdienīgu, mācību procesa apgūšanai nepieciešamo aprīkojumu. Papildus tam balvā iekļauta arī fizikas skolotāju apmācība par aprīkojuma izmantošanu. Uzvarētāji tiks noskaidroti līdz šā gada 16.septembrim.

Aktuālā informācija par konkursa gaitu tiks publicēta "Latvenergo" vietnes Facebook profilā un "Iespējamās misijas" Facebook profilā.