PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

Izsludināta pieteikšanās konkursam “Šodien laukos”
Izsludināta pieteikšanās konkursam “Šodien laukos”
Foto: Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs
Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs jau piekto gadu organizē konkursu pamatskolas vecuma skolēniem “Šodien laukos”.

Tradicionāli konkurss tiek organizēts sociālajā tīklā Facebook un tajā aicināti piedalīties gan individuāli dalībnieki, gan klases un kolektīvi no visas Latvijas. Nemainīgs paliek arī konkursa mērķis – iepazīstināt skolēnus ar Latvijas lauku, mežu un ūdens sniegtajām iespējām – un aicināt tos izzināt, jaunatklāt un pārbaudīt jau esošās zināšanas, pildot dažādu veidu interaktīvus uzdevumus.

Konkurss norisināsies no aprīļa līdz septembra beigām, katru mēnesi konkursa organizatori izvirzīs lielo mēneša tēmu, kuras ietvaros tiks izsludināts konkursa mēneša uzdevums, un paralēli, gatavoti dažādi izklaidējoši un izglītojoši materiāli sociālo tīklu saturam – lai dalībniekiem ir ne tikai interesanti, bet arī jēgpilni tiek pavadīts brīvais laiks! Uzdevumu formāts būs dažāds – gan aktīva darbošanās ārā, gan kulinārijas šedevri mājas virtuvē, gan fotogrāfēšanas un video filmēšanas prasmju pilnveide, gan laiski vakari pie krustvārdu mīklas. Uzdevumu izpildei tiks dots laika ierobežojums, un par katru paveikto uzdevumu tiks piešķirti punkti, kuri konkursa izskaņā tiks summēti, lai noteiktu uzvarētājus. Reizi mēnesī būs iespēja izpildīt arī mini papilduzdevumus, lai palielinātu savu punktu skaitu. Balvās 3 labākie individuālie dalībnieki saņems planšetdatorus, savukārt 1 veiksmīgākā klase/kolektīvs laimēs ekskursiju 1000 eiro vērtībā!

Vairāk informācijas, iepriekšējo gadu dalībnieku veikumu, pieteikuma anketu un konkursa nolikumu var iegūt sekojot līdzi ziņām konkursa oficiālajā sociālo tīklu lapā, kā arī Valsts Lauku tīkla mājas lapā, tāpat droši var rakstīt uz e-pastu [email protected].

Pieteikšanās konkursam iespējama jebkurā brīdī visā konkursa laikā, bet, jo ātrāk sāksiet uzdevumu izpildi, jo lielāka iespēja uzvarēt! Pirmais konkursa uzdevums un mēneša tēma tiks atklāts jau 6.aprīlī. Pavadiet savu laiku radoši, interesanti un jēgpilni kopā ar konkursu “Šodien laukos”!

Atkāpe: uzdevumi tiks izsludināti un veidoti tā, lai tos izpildot dalībnieki ievērotu valstī noteiktos ierobežojumus saistībā ar pulcēšanos, tos varēs pildīt un iesūtīt konkursam attālināti (arī klašu/kolektīvu grupā).

 

Reklāmraksts