PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

8067.jpeg
Foto: alenkasm / 123RF
E-klase šajā 2014./2015. mācību gadā rīko konkursu Pirmklasīga bilde. Piedalies aktuālajā fotokonkursā, kas ir veltīts pavasara brīvdienu tēmai!

Katru gadu marta beigās mēs kaut ko gaidām. Garākas dienas, sniega segas nokušanu, spožāku sauli, bērzu sulas, pirmos krokusus... Skolēniem ir nedaudz citādi. Siltāks laiks un dabas “pamošanās” – tas viss, protams, ir jauki, taču salīdzinājumā ar pavasara brīvlaika gaidām – nieks!

Itin nekas matemātikas stundās tā nesilda sirdi kā domas par vēlajiem, laiskajiem rītiem, kas beidzot būs godam nopelnīti pavasara brīvlaikā.

Teju deviņu mēnešu garumā no septembra līdz jūnijam skolēni dzīvo “maģiskajā trijstūrī”, ik dienu izvēloties, kuru no trim vērtībām mazliet atstāt novārtā – pilnvērtīgu miegu, aktīvu sociālo dzīvi vai labas sekmes. Ja esi viens no tiem, kurš spēj sabalansēt visas trīs lietas, Tavā priekšā noņemam virtuālo cepuri!

Brīvdienas ir tas laiks, kad skolēni var atpūsties un uzkrāt spēkus pēdējam – pavasara mācību cēlienam. Lai arī lielākajai daļai skolēnu brīvlaiks nupat kā ir beidzies, 12. klašu skolēni sāk atpūsties tikai šonedēļ. Mēs vēlamies redzēt, kā Tu pavadīji vai joprojām pavadi savu pavasara brīvlaiku! Ko interesantu paveici šajās dienās? Mācījies? Gulšņāji? Atpūties brīvā dabā? Devies ceļojumā? Cepi šašliku? Pirmo reizi šogad biji laukos? Ko vispār interesantu var iesākt pavasara brīvlaikā? Par pavasarīgiem laika apstākļiem nudien nevarēja sūdzēties.

Parādi mums, ko var iesākt pavasara brīvlaikā, un iedvesmo citus!

No 23. marta līdz 8. aprīlim pievieno konkursam kādu paša fotogrāfētu bildi, kura, Tavuprāt, ir gana kvalitatīva. Atceries, ka bildei jābūt horizontālai.

No 8. aprīļa līdz 20. aprīlim balso par sev tīkamāko bildi. Iespējams, tieši Tava bilde rotās E-klases pirmo lapu divas nedēļas! Tāpat populārākās bildes autors dāvanā saņems biļeti jautrai boulinga spēlei Fantasy Park boulingā!

P.S. Draugi! Priecājamies un novērtējam katru jūsu iesūtīto bildi, taču vēlreiz atgādinām, ka konkursā piedalīties drīkst tikai horizontālas bildes! Tehnisku iemeslu dēļ vertikāla bilde nevar tikt ievietota portāla pirmajā lapā, tādēļ, sākoties balsošanai, vertikālas bildes tiek deaktivizētas.