PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

BS_Image_Herbst_18_023_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg
Foto: BestSecret.com
Pazīstamu zīmolu apģērbi par ievērojami zemākām cenām…izklausās kārdinoši? Tā nav nekāda utopija, kopš arī Latvijā pieejams BestSecret.com, kas atzīts par vienu no ekskluzīvākajiem iepirkšanās klubiem Eiropā tikai ar ielūgumu.

Kvalitāte par neticami izdevīgu cenu

BestSecret.com – 3000 starptautisku modes zīmolu kā, piemēram, Esprit, Michael Kors, Puma, G-Star Raw, Levi’s, adidas utt. vienuviet. Šeit jebkurā laikā iespējams iegādāties aktuālākajām modes tendencēm atbilstošu apģērbu dažādām dzīves situācijām – ikdienai, svētkiem, atpūtai, sportiskām aktivitātēm, turklāt visai ģimenei. Vietnē redzamās preces ir noliktavā, tāpēc tās var iegādāties bez jebkādas kavēšanās. Turklāt, ja nu sanācis kļūdīties ar izmēru vai prece tomēr neapmierina, tās sūtīšana atpakaļ ir bezmaksas pakalpojums.

BS_Image_Herbst_21_014_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg

Visa pamatā – kvalitāte

Stila un modes zinātāji arvien uzsver, ka, komplektējot garderobi, ir vērts izvēlēties kvalitatīvas pamatlietas, par kurām ir vērts maksāt arī dārgāk, jo tad tās kalpos daudz ilgāk. BestSecret.com piedāvā vēl labāku variantu, proti, izveido savu kapsulas garderobi un papildini to ar jaunākajām modes tendencēm par ļoti pievilcīgām cenām. Vietnē atradīsiet tādas garderobes pamatam nepieciešamas lietas kā elegantas blūzes, žaketes, kvalitatīvus T – kreklus, gan lietišķa stila bikses un svārkus, gan džinsus, virsdrēbes, klasiskas un stilīgas somas ikdienai, kā arī brīvā laika somas un, protams, apavus.

BestSecret.com Latvijā ienāca salīdzinoši nesen, tie, kuri paguvuši kļūt par klientiem, neskopojas ar atzinīgiem vārdiem: jebkas, ko pasūtu, ir kvalitatīvs; preces ir ļoti labi iepakotas un tiek piegādātas ar kurjera starpniecību; regulāri iepērkoties, saņemu dažādus izdevīgus bonusus; ļoti ērta un vienkārša lietošana gan datorā, gan viedtālrunī vai planšetē; jauni piedāvājumi un atlaides katru dienu. Acīgākie pircēji pat pamanījušies salīdzināt, ka, piemēram, tops, ko attiecīgā zīmola veikalā Latvijā maksā 50 eiro, vietnē BestSecret.com pieejams par nieka 20 eiro. Patiesi, pircējus šeit gaida atlaides līdz pat 80% no preces cenas!

200717_Jauns_Visuals_buisenessM.jpg

Baltais – īpašā cieņā

Modes lietpratēji ir bijuši vienisprātis, par vienu no 2020. gada aktuālajām tendencēm pasludinot balto krāsu. Īsa vai gara kleita, grezna vai vienkārša blūze – tam nav nozīmes, jo ar baltās krāsas palīdzību iespējams jebkuram tēlam piešķirt gaumes un elegances izjūtu. Jāpiebilst, ka īpaši novērtētas šogad ir mežģīnes. Tāpat nemainīgi klasiskas vērtības ikvienas sievietes garderobē būs balts t- krekls un kreklblūze, ko viegli iespējams kombinēt gan ar biskēm, gan svārkiem. Aktualitāti nav zaudējuši arī apavi baltā krāsā. Arī gaiši akcenti, piemēram, haki un smilšu krāsa ir uzticamas sabiedrotās gan sieviešu, gan vīriešu garderobē.

BS_Image_Herbst_20_011_1768x1179px_96dpi_sRGB.jpg

Bērnu apģērbi – mazajiem modes faniem

Dzīvespriecīgas krāsas, stilīgi aksesuāri un ērti silueti – aizraujošam skolas laikam un piedzīvojumu pilnām brīvdienām.

berns.jpg

Sportiskai ikdienai

BestSecret.com piedāvā visu nepieciešamo kā sportošanai telpās, tā aktīvai atpūtai brīvā dabā, turklāt visdažādākajos laikapstākļos. Tā, piemēram, sporta zālei tieši laikā būs viegla materiāla šorti, legingi, krekliņi ar vai bez piedurknēm un atbilstoši sporta apavi. Augstas kvalitātes sporta apģērbs kalpo ilgi un izskatās lieliski arī pēc daudzām mazgāšanas reizēm.

200717_Jauns_Visuals_sport.jpg

Vai arī Tu vēlies iepirkties izdevīgāk jau šodien?

Vietnē BestSecret.com iespējams reģistrēties, vien saņemot ekskluzīvu ielūgumu. Reģistrēties iespējams, izmantojot šo saiti. Jāņem vērā, ka ielūgumu skaits ir ierobežots! 

Reklāmraksts