PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

LIZDA aicina Latvijas augstskolu un koledžu studentus piedalīties mācību darbu konkursā un laimēt vērtīgas naudas balvas!
LIZDA aicina Latvijas augstskolu un koledžu studentus piedalīties mācību darbu konkursā un laimēt vērtīgas naudas balvas!
Foto: LIZDA
Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) aicina ikvienu jaunieti piedalīties konkursā “ATSPĒRIENS”.

Konkursa mērķis ir rosināt Latvijas augstskolu un koledžu studentus izstrādāt studiju noslēguma darbu par LIZDA darbības jomai saistošiem tematiem, tādējādi veicinot jauniešu līdzdalību izglītības sistēmas pilnveidē, arodbiedrības darbības popularizēšanā un tās darba kvalitātes uzlabošanā. Piedāvāti tādi temati kā, piemēram, pedagogu darba samaksas ietekmējošie faktori vispārējās izglītības iestādēs Eiropā; zinātniskā personāla cienīga darba apstākļu nodrošināšana; Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības loma mūsdienu Latvijā; ārvalstu labās prakses piemēru analīze arodbiedrības biedru piesaistei u.c.

Balva tiek finansēta no arodbiedrības biedru naudas centralizēti izveidotā LIZDA Balvu fonda. Vienas balvas apmērs ir 250 EUR par kvalifikācijas darbu, 350 EUR par bakalaura darbu, 450 EUR par maģistra darbu, 550 EUR par doktora darbu.

Nāc, iepazīsties ar darbu tēmām un piedalies konkursā, laimējot vērtīgas naudas balvas! Sīkāka informācija šeit.

atsperiensx.jpg