PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

INFO VAKARS 6.10. e-klase v2.png
Foto: YFU
Nepalaid garām savu iespēju doties jau nākamajā mācību gadā apmaiņas programmā ārzemēs!

„Youth For Understanding” savā 32. pastāvēšanas gadā Latvijā piedāvā doties apmaiņas programmā uz vairāk nekā 35 pasaules valstīm tepat Eiropā un citviet pasaulē. Galamērķu vidū ietilpst tādas valstis kā ASV, Beļģija, Čīle, Francija, Vācija un daudzas citas.

Mācies 9.-11. klasē? Un esi vecumā no 14-17?

Tad šī iespēja ir domāta tieši Tev! Izmanto iespēju iepazīties ar piedāvātajām programmām, dzirdēt citu apmaiņas skolēnu stāstus un uzzināt visu nepieciešamo informāciju vienuviet! Piesakies tagad un brauc apmaiņas programmā jau nākamajā mācību gadā.

YFU Latvija online info vakars 6. oktobrī no plkst. 18.30-19.45, ar pieteikšanos www.yfu.lv izmantojot pieteikuma anketu sadaļā “mācies ārzemēs” un atzīmējot “info vakars”. Pēc tās nosūtīšanas vienas darba dienas laikā saņemsiet saiti uz info vakaru. Šī ir lieliska iespēja, lai uzzinātu visu nepieciešamo par došanos apmaiņas programmā, ieklausītos citu skolēnu pieredzes stāstos un iedvesmotos jauniem izaicinājumiem!

Papildus informāciju meklē mājaslapā, zvanot 23669944 vai rakstot [email protected], kā arī mūsu Instagram un Facebook lapās.

Reklāmraksts