PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Met ziemas gurdenumu pie malas un kopā modināsim Vecrīgu! No 10.marta norisināsies “Vecrīgas modināšanas nedēļa”!
Met ziemas gurdenumu pie malas un kopā modināsim Vecrīgu! No 10.marta norisināsies “Vecrīgas modināšanas nedēļa”!
Foto: Vecrīgas modināšanas nedēļa
Šajā pavasarī modināsim Vecrīgu ar svinībām nedēļas garumā! Sāksim ar kārtīgu ieturēšanos un izklaidēm Street Food festivālā, turpināsim ar muzeju, izstāžu un kultūrvietu apmeklēšanu, kā arī baudīsim dzīvi un ēdienus Vecrīgas restorānu un bāru nedēļā!

Street Food festivāla laikā divu dienu garumā, no 10. Līdz 11. martam, Vaļņu un Kaļķu ielā apmeklētajiem būs iespēja piedzīvot daudzpusīgu garšu festivālu, sniedzot gardēžiem iespēju baudīt ēdienus no dažādām pasaules virtuvēm. Sanākušos gurmānus uzmundrinās DJ un dažādas aktivitātes, piemēram, dalība aso spārniņu izaicinājumā, kā arī bezmaksas Mazo Pavāru ēdienu gatavošanas meistarklases - bērniem būs iespēja iegūt iemaņas hotdogu un burgeru pagatavošanā, kā arī griezt laimes ratu un saņemt dāvanas. Pasākuma norises laiks 10.martā no 18:00 līdz 22:00, 11. martā no 12:00 līdz 22:00.

Tā kā “Vecrīgas modināšanas nedēļa” norisinās skolēnu pavasara brīvdienu laikā, Vecrīgas muzeji un kultūrvietas aicina apmeklēt radošās darbnīcas un ekskursijas bērniem, piemēram, Rīgas biržas “Pavasara mākslas skola bērniem”, kas tiks aizvadīta Indijas noskaņās, Farmācijas muzeja "Trakā profesora pirmie soļi ķīmijā", Kino muzeja Taumatropu un Fenakistoskopu darbnīcas, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja Dizaina studija un “Pavasara skola bērniem” un vēl daudz citu aizraujošu piedāvājumu!

Vecrīgas restorānu nedēļa ir svētki kā izsmalcinātiem gardēžiem, tā ikvienam dzīves baudītājam. No 10. līdz pat 19. martam Vecrīgas restorāni vērs durvis gardēžiem, piedāvājot trīs kārtu maltītes par īpašu cenu – 30 EUR un 35 EUR. Šo dienu laikā droši var eksperimentēt, novērtēt un no sirds izbaudīt Vecrīgas restorānu piedāvājumus par izdevīgām cenām. Vecrīgas restorānu nedēļas laikā īpaši padomāts arī par bērnu auditoriju – jauno restorānu baudītāju paaudzi – katrs dalībnieks ir sarūpējis ēdienkarti arī bērniem ar īpašiem pārsteigumiem un košām krāsām uz šķīvja!

Plašāka informācija par “Vecrīgas modināšanas nedēļu” pieejama, apmeklējot Live Riga mājaslapu.

Reklāmraksts