PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

Noskaņojies vasarai! Atrodi apģērbus visai ģimenei un ietaupi līdz pat 80 % tīmekļa vietnē BestSecret
Noskaņojies vasarai! Atrodi apģērbus visai ģimenei un ietaupi līdz pat 80 % tīmekļa vietnē BestSecret
Foto: BestSecret
Beidzot kļūst siltāks, un gaisā virmo vasarīga sajūta. Mēs visi vēlamies pavadīt laiku kopā ar ģimeni iecienītajā restorāna terasē vai atkal tikties ar draugiem kuplākā pulkā. Lai sāktu baudīt vasaru, tev vajadzētu jaunajai sezonai izvēlēties jaunus tērpus.

Tīmekļa vietnē BestSecret  atradīsi labākos vasaras piedāvājumus un sporta, ikdienas vai svētku apģērbu un aksesuārus plašā izvēlē. Ja par šo slēgto iepirkšanās platformu jau ir dzirdēts, bet vēl neesi starp tās biedriem – šoreiz šo iespēju nepalaid garām! Atceries – vietne piedāvā tādus zīmolus kā Gant, Esprit, Guess un Laurèll ar atlaidēm līdz pat 80 %. Atklāj vairāk nekā 3000 starptautisku dizaina zīmolu preču sievietēm, vīriešiem, bērniem un mājas interjeram.

Nevilcinies un pievienojies vietnei, izmantojot vienu no ielūgumiem, kuru skaits ir ierobežots.

DOB_Spring_Image_5_017_sRGB Kopie.jpg

Siltajā gadalaikā un gaidāmajā atvaļinājumā mēs varam beidzot valkāt vieglas kleitiņas un sandales, nevis tīstīties biezās drēbēs. Smelies iedvesmu vasaras tērpu iegādei visiem ģimenes locekļiem. Mēs izvēlējāmies dažus lieliskus tērpus ar fantastiskiem BestSecret piedāvājumiem, lai tie ierosinātu tavu iztēli.

210514_eKlase_LV_800x485_Media_1.jpg

Šajā sezonā krāsainas kleitas ir lieliska izvēle pastaigām parkā, laika pavadīšanai ar draugiem vai pirmajam restorāna apmeklējumam. Uzvelc arī ērtas sandales, un varēsi visu dienu pavadīt laukā. Papildini savu ietērpu ar glītu plecu somu.

Meitai atradīsi ļoti piemīlīgas kleitiņas ar ziedu rakstiem un ērtas sandales – kā radītas rotaļām svaigā gaisā. Ja plāno tādas vasaras izklaides kā peldēšanās, aplūko košu peldkostīmu un peldčību piedāvājumu.

210514_eKlase_LV_800x485_Media_4.jpg

Vīrieši nevar vien sagaidīt, kad siltās saulainās dienās varēs garo bikšu vietā vilkt ērtus šortus. Vēl jāuzvelk polo krekls, un viņi ir gatavi spēlēties ar bērniem vai doties iedzert kafiju kopā ar draugiem. Tēla papildināšanai noderēs pulkstenis, un tik ilgi gaidītajos saules staros beidzot var padižoties ar stilīgām saulesbrillēm.

210514_eKlase_LV_800x485_Media_2.jpg

Ilgāku laiku pavadot brīvā dabā, zēniem vienmēr jābūt līdzi cepurei, kas pasargās viņus no saules. Tāpat kā viņu tēvi, viņi dod priekšroku šortiem un T krekliem, bet ziemas jakas ar prieku atstāj mājās. Nākamajam lēcienam ūdenī izvēlies krāsainas peldbikses.

210514_eKlase_LV_800x485_Media_3.jpg

Skolotāji ar nepacietību gaida vasaras sezonu, jo tā būs iespēja mainīt ģērbšanās stilu. Vadot stundas no mājām vai klases telpās, siltā laikā viņi var ģērbties neformālāk.

Summer2021_Look-01-2_022_800x533px_96dpi_sRGB Kopie.jpg

Skolotājām, kam ilgas stundas jāpavada skolā, mēs iesakām ērtu apģērbu — modernus svārkus un plānu blūzi, nedaudz paspilgtinot tēlu ar auskariem. Skolotājiem mēs šajā sezonā noteikti iesakām kokvilnas auduma bikses un brīvā stila kreklu. Mācību materiālu pārnēsāšanai izvēlies modernu somu, kurā visam pietiks vietas.

210514_eKlase_LV_800x485_Media_7.jpg

Gūsti prieku, aplūkojot plašo sortimentu, un atrodi labākos vasaras piedāvājumus sev un savai ģimenei. Atjaunini savu garderobi ar apģērbiem no Adidas, Joop!, Hugo-Hugo Boss. Ja vēl neesi starp vietnes lietotājiem, izmanto savu ekskluzīvo iespēju jau šodien.

Reklāmraksts