PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Pēc 9. klases Produktu dizains – 3D Formas
Pēc 9. klases Produktu dizains – 3D Formas
Foto: Rīgas Mākslas un mediju tehnikums
Nāc mācīties Rīgas Mākslas un mediju tehnikumā. Viena no Dizaina nodaļas specialitātēm ir Produkta dizains – 3D formas, kurā apgūst dizaina vēsturi, dizaina pētniecības metodes, priekšmetu funkciju, zināšanas par materiāliem un to pielietojumu. Iemācīsies kā strādāt ar ģipsis, stiklu, porcelānu, epoksīdiem, silikoniem un daudziem citiem materiāliem. Apgūsi trīsdimensionālu formu veidošanu, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas: 3D datormodelēšana, 3D skenēšana, failu sagatavošana 3D printeriem, CNC frēzēm un lāzergriešanai. Praksē varēsi darboties dizaina birojos, mākslinieku darbnīcās un rezidencēs Eiropā.

Mēs esam mākslinieku, tēlnieku un dizaineru komanda, kuri, sākot ar 1.kursu, palīdzēs Tev apgūt mākslas un dizaina pamatus, būsim klātesoši Tavā radošajā izaugsmē, darbojoties ar dažādiem materiāliem un izmantojot to īpašības formveidē un apstrādes tehnikās.

Mūsu absolventi kļūst par pieprasītiem profesionāļiem Latvijas un arī ārvalstu darba tirgū. Tāpat liela daļa mūsu tehnikuma absolventi ir izvēlējušies radīt savus uzņēmumus, nodrošinot darbavietas, kā arī prakses vietas mūsu audzēkņiem. Mūsu audzēkņi ir sevi apliecinājuši, iegūstot izcilus rezultātus dažādos pasaules un Eiropas profesionālajos meistarības konkursos.

* RMMT ir mūsdienīgs mācību komplekss ar dienesta viesnīcas iespējām;

* Mācības ir bez maksas;

* Stipendija līdz 150 eiro mēnesī;

* Iegūsti profesiju un vidējo izglītību 4 gadu laikā;

* Saņem interesantu un vērtīgu pieredzi Erasmus+

* Pēc absolvēšanas turpini mācības Latvijā vai citās atzītās augstskolās visā pasaulē.

Uzņemšana: no 16.jūnija līdz 5. jūlijam.

Sīkāka informācija par uzņemšanu ŠEIT.

Produktu dizains - 3D formas: Produktu dizains 3D formas

Nāc un kļūsti savējais!

www.rmmt.lv 

Reklāmraksts