PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Pieteikšanās uz LESL Minecraft Hunger Games turnīru atvērta līdz 14. martam
Pieteikšanās uz LESL Minecraft Hunger Games turnīru atvērta līdz 14. martam
Foto: Rīgas 1.Tālmācības vidusskola
No. 3. līdz 14. martam skolēni no visām Latvijas skolām aicināti pieteikties jau otrajā LESL Minecraft Hunger Games 2x12 turnīrā, kas norisināsnies no 16. līdz 19. martam. Šis ir jau otrais EsportaSkolas un Side.lv kopīgi organizētais esporta turnīrs, kurā skolēni pierāda savas spēles prasmes un pārstāvot skolu cīnās par labākās Minecraft turnīru sērijas skolas titulu.

“Pirmajā Minecraft turnīrā pieteicās vairāk nekā 1'000 skolēnu no vairāk nekā 150 Latvijas skolām. Skolu kopvērtējumā patlaban pirmo vietu ieņem Jelgavas Pārlielupes pamatskola, aiz tās otro vietu vien ar pāris punktu starpību ieņem  Carnikavas pamatskola. Bez spēlētāju prasmēm liela nozīme ir skolotāju un skolas atbalstam skolēnu dalībai turnīrā. Man ir patiess gandarījums redzēt jauniešus, kas ar sirdi un dvēseli pārstāv skolu un cīnās  gan par balvām, gan arī iespēju palīdzēt skolai iegūt LESL turnīru kopvērtējuma uzvarētāja titulu. Esmu patiesi priecīgs, ka varu paziņot, ka dalība uz otro turnīru ir atvērta un ikviens skolēns var pieteikt savu skolas komandu turnīrā” tā par LESL Minecraft turnīru norisi stāsta EsportaSkola.lv vadītājs Ivo Čapiņš.

Šis ir otrais turnīrs no kopā četriem Minecraft turnīriem, kas plānoti šajā mācību gadā. Turnīrs norisināsies attālināti tiešsaistē no 16. līdz 19. martam. Turnīra ietvaros komandām no visām Latvijas skolām tiks dota iespēja sacensties savā starpā, lai cīnītos par pirmajām vietām turnīrā un gūtu punktus atsevišķā skolu kopvērtējumā. Lai piedalītos turnīrā komandām un spēlētājiem jāievēro vairākas prasības, kā piemēram, visiem komandas spēlētājiem ir jābūt iegūtam kursa “Kas ir esports?” sertifikātam.

Turnīru atbalstītāju un sadarbības partneru vidū ir Rīgas 1. Tālmācības vidusskola, Side.lv, SmartLaws un Canyon Gaming. Turnīra uzvarētāji savā īpašumā iegūs īpašās Canyon Gaming klaviatūras, austiņas un spēļu pelītes.

Dalība turnīrā ir bezmaksas un komandu pieteikšana turnīram notiek Esporta Skolas Discord serverī. Komandas kapteinis izveido komandu un pēc tam aicina tai pievienoties otru komandas spēlētāju. Pieteikšanās uz turnīru ir atvērta līdz 14. martam (ieskaitot).

Vairāk par LESL Minecraft Hunger Games 2x12 turnīru var izlasīt Esporta Skolas mājas lapā.

Komandu reģistrēšana un pieteikšanās uz turnīru pieejama Esporta Skolas Discord serverī.

Sekot līdzi LESL Minecraft turnīra kalendāram un spēles rezultātiem var Esporta Skolas turnīra lapā.

Par EsportaSkola.lv

EsportaSkola.lv ir Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas izglītības iniciatīva, kas tiek īstenota kopš 2020. gada saskaņā ar skolas attīstības plānu par inovatīvas izglītības pieejas izmantošanu izglītības kvalitātes uzlabošanai. EsportaSkola.lv mājas lapā ir reģistrējušies vairāk nekā 4'300 skolēnu no vairāk nekā 225 Latvijas skolām.

Reklāmraksts