PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

9239375969_eac154ef6a_o.jpg
Foto: www.martinskalis.lv
Saistībā ar gaidāmajiem Dziesmu un deju svētkiem, šodien Rīgā stājas spēkā pirmie satiksmes ierobežojumi, informē Rīgas dome.

No šodienas plkst.20.00 līdz 30.jūnija plkst.20.00 transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana aizliegta Arhitektu ielā, bet līdz 2.jūlija plkst.7.00 arī Hanzas ielā, posmā no Vesetas ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai.

Tāpat apstāties un stāvēt aizliegts no plkst.20.00 līdz 9.jūlija plkst.7.00 būs Merķeļa ielā, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Arhitektu ielai, Krišjāņa Barona ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Merķeļa ielai un Alfrēda Kalniņa ielā, posmā no Marijas ielas līdz autobusu pieturvietas zīmei Alfrēda Kalniņa ielā.

Tostarp no 28.jūnija ir aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Grostonas ielā, posmā no Jāņa Dikmaņa ielas līdz Mālpils ielai un Skanstes ielā, posmā no Sporta ielas līdz Zirņu ielai, informē aģentūra LETA.

Jau ziņots, ka XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku laikā līdz 8.jūlijam lielākajā daļā Vecrīgas un Rīgas centra ielu gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi.