PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

10314.jpeg
Foto: rawpixel / 123RF
12.augustā Izglītības un zinātnes ministrija un Jelgavas pilsētas dome rīko Starptautiskās Jaunatnes dienas svinības.

Pasākuma organizēšanā piedalās arī "Latvijas Jaunatnes padome", svētki norisināsies Jelgavas 6.vidusskolas teritorijā, informē Latvijas Jaunatnes padome.

Starptautiskās Jaunatnes dienas svinībās jaunieši no visas Latvijas aicināti iesaistīties Latvijas pašvaldību un nevalstisko organizāciju piedāvātajās aktivitātēs, parādīt savus talantus plašākai publikai, kā arī iepazīt Jelgavu, piedaloties orientēšanās spēlē. Vienlaikus ar šīm aktivitātēm, 12.augustā pasākuma vietā risināsies arī Jelgavas pilsētas pagalmu futbolu/ielu futbola turnīra (BASTA) noslēguma posms.

Lai pasākums spētu vienot Latvijas jauniešus, Starptautiskās Jaunatnes dienas svinību organizēšanā īpaši aicinātas sadarboties visas pašvaldības, jaunatnes organizācijas un organizācijas, kas strādā ar jauniešiem!

Pieteikšanās pasākumam līdz 1.augustam, aizpildot pieteikuma anketu tiešsaistē

Starptautiskās Jaunatnes dienas svinību mērķis ir vienot jauniešus no visas Latvijas daudzveidīgās izglītojošās un izklaidējošās aktivitātēs, veicināt sadarbību starp jauniešiem, pievērst plašākas sabiedrības uzmanību jauniešiem aktuāliem jautājumiem, kā arī iepazīstināt ar daudzveidīgo pašvaldību un organizāciju piedāvājumu darbā ar jauniešiem. Pasākuma norises vieta izvēlēta, lai godinātu Pirmo Latvijas Jauniešu galvaspilsētu.