PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

8187.jpeg
Foto: Indulis Pelnēns/ Publicitātes foto.
Ghetto Startup ir konkurss jauniešiem, kuri tajā piedalās ar savām biznesa idejām, lai pārliecinātu žūriju, ka idejas ir iespējams sākt realizēt jau vidusskolā. 

Šogad šis biznesa konkurss vidusskolēniem tika uzsākts 1.februārī. Sacensības sastāv no trīs posmiem, pusfināla kārtā Ventspilī piedalīsies 20 vidusskolēnu komandas no Kurzemes, kurām piecu stundu laikā būs jāizstrādā savu ideju prezentācijas, lai pārliecinātu konkursa žūriju, ka viņiem ir labākā biznesa ideja.

Aicinām visus interesentus apmeklēt konkursa Ventspils pusfināla prezentācijas, kas notiks 14.aprīlī no plkst. 14:00 līdz plkst. 15:00 Ventspils Jaunrades namā (Maiznieku ielā 11).

Visas komandas, kuras iekļuvušas pusfinālā, iepriekšējās konkursa kārtās piedalījušās gan ar uzņēmējdarbību saistītās apmācības, gan, konsultējoties ar dažādu nozaru speciālistiem, sīkāk izstrādājušas savu ideju, kā arī iesnieguši mājasdarbus – idejas aprakstu un tirgus izpēti, informē Ghetto Startup komunikācijas speciāliste Ieva Ancāne.

Konkursa Ghetto Startup pusfināla uzvarētāji saņems stipendiju 200 eiro apmērā, jūras ceļojumu uz Stokholmu no Tallink, kā arī vietu lielajā finālā, kurš notiks 7. un 8. maijā, Rīgā. Ghetto Startup pusfināli notiks piecās Latvijas pilsētās un kopā finālsacensībām tiks izvirzītas 10 labākās komandas.

Projektu Ghetto Startup organizē biedrība Izaugsmes Forums sadarbībā ar Ghetto Games. Atbalsta portāls E-klase,Rīgas dome, Latvijas Garantiju aģentūra, Labs of Latvia, A/S Tallink Latvija, un Fontaine Enterprises.