PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Vidusskolēniem neformālā iedvesmas konference ROSINĀTAVA’23 pulcēs jauniešu līderus
Vidusskolēniem neformālā iedvesmas konference ROSINĀTAVA’23 pulcēs jauniešu līderus
Foto: Rosinātava
Nākamnedēļ, 3. februārī, Ogres novada Kultūras centrā notiks jauniešiem neformālā iedvesmas konference ROSINĀTAVA'23, kura pulcēs sabiedrībā pazīstamas personības un jauniešu līderus.

Jau piekto gadu jauniešu līderi un sabiedrībā pazīstamas personības vidusskolēnus rosinās apzināties un izprast sevi, nebaidīties no sabiedrības viedokļa, domāt ārpus rāmjiem un motivēt pilnveidoties.

Rosinātava, kuras tēma šogad ir ''Par draugiem un asarām, par smiekliem un vasarām'', pulcēs tādas sabiedrībā pazīstamas personības un jauniešu līderus kā Toms Grēviņš, Lota Ulmane, Jānis Pētersons, ZEĻĢIS, Rebeka Liepiņa, Ulla Zirne, Kalvis Troska un citus Rosinātājus, kuri dalīsies ar saviem pieredzes un iedvesmas stāstiem. Konferenci šogad vadīs modele un raidījumu vadītāja Māra Sleja, bet par aktivitātēm parūpēsies Jaunā Rīgas teātra aktieris un Latvijas garšu pazinējs Ritvars Logins.

Pēc garās, iedvesmojošās, motivējošās un iespaidiem bagātās dienas ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja izdejoties Silent Disco kopā ar pasākuma organizatoriem.

Ikvienam vidusskolēnam ir iespēja reģistrēties neformālajai konferencei vēl līdz 27.janvārim. Reģistrēties iespējams šeit vai meklējot reģistrācijas pogu konferences mājaslapā.

ROSINĀTAVA

Konference norisināsies 2023. gada 3. februārī no plkst. 11.00 līdz 17.00 Ogres novada Kultūras centrā. Dalība pasākumā ir bezmaksas. Pasākums tiek organizēts ar Biznesa augstskolas Turība, Ogres novada pašvaldības, Eiropas Savienības mājas un Latvijas Finiera atbalstu.