PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

12295.jpeg
Foto: Publicitātes foto
#childspace – unikāls, interaktīvs centrs, kas ideāli piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem. Piedāvājam milzīgu izklaižu klāstu visai ģimenei. 

Interaktīvās un attīstošās spēles, simulatori, kā arī interesantas nodarbības mūsu mazajiem viesiem.

Pie mums varēsiet garšīgi paēst “Home Cafe”, kur mūsu pavāri katru dienu lutina viesus ar aromātiskām picām un dažādiem desertiem.
#childspace piedāvā rīkot privātus pasākumus, organizēt bērnu dzimšanas dienas vai krāšņus banketus. Piedāvājam organizēt arī tematiskas, praktiskas nodarbības un meistarklases. Viss atkarīgs no Jūsu fantāzijas un vēlmēm!

Piemēram, pie mums ir norobežota rotaļu vieta pašiem mazākajiem apmeklētājiem (1-6 g.v.) - ar mīkstu paklāju klāts laukumiņš, kur var droši un viegli rāpot, spert pirmos soļus, mierīgi paspēlēties vai atlaisties kopā ar mammu un tēti uz mīkstās grīdas. Turpat blakus arī bumbiņu baseins, mīksta šķēršļu josla un mazuļiem piemērotas rotaļlietas. Tā ir ideāla vieta mazuļu un māmiņu kopā sanākšanai, lai kopā ar bērnu iekārtotos uz mīkstā matrača un izbaudītu laiku kompānijā.

Lielu, būvējamu kluču stūrītis ļauj bērniem bez lielām pūlēm uzmeistarot savas izfantazētās celtnes. Šeit azartā krīt gan bērni, gan vecāki – izbaudiet būvēšanas prieku kopā!

Aizņemtiem vecākiem ir iespēja atstāt savus bērnus auklītes uzraudzībā vai pēc skolas pagarinātā grupā pie pieredzējuša pedagoga.

#childspace  piedāvā ekskursijas skolēnu grupām vecumā no 7 līdz 11 gadiem. Ekskursijā ietilpst: meistarklase un iespējas izmēģināt visas interaktīvas spēles.

Un tā ir tikai maza daļa no aktivitātēm! Viss interesantākais pie mums ciemos!
Interaktīvais centrs #childspace – tā ir vieta, kur viesiem nekad nebūs garlaicīgi!

Atrašanās vieta: Ģertrūdes iela 66, Rīga. 
Kontaktinformācija: Zvaniet pa tālruni 62500060, meklējiet mājaslapā, vai Facebook.

1.JPG  3.JPG  4.JPG