PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

28. decembrī notiks apbalvošanas ceremonija “Labākais darbā ar jaunatni 2020”
28. decembrī notiks apbalvošanas ceremonija “Labākais darbā ar jaunatni 2020”
Foto: IZM
Šodien, 2020. gada 28. decembrī, no plkst. 15.00 tiešraidē ikviens aicināts vērot apbalvošanas ceremoniju “Labākais darbā ar jaunatni 2020”. Ceremonijā tiks suminātas labākās jaunatnes organizācijas, biedrības, nodibinājumi un pašvaldības, jauniešu centri, kā arī darbā ar jaunatni iesaistītās personas.

Ceremonijā svētku uzrunas teiks izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Gints Kaminskis un Latvijas Jaunatnes padomes prezidente Ilze Bergmane. Sveicienu sagatavojusi Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2020 – Ventspils. Šā gada laureātus sveiks iepriekšējo gadu uzvarētāji, bet muzikālus priekšnesumus sniegs iemīļoti mūziķi Ivo Grīsniņš-Grīslis, Aija Vītoliņa (Amber), Māris Vitkus, Edijs Šimiņš. Pasākumu vadīs pozitīvas enerģijas lādiņš Kaspars Brūvelis.

Konkursu “Labākais darbā ar jaunatni 2020” organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru, Latvijas Pašvaldību savienību un Latvijas Jaunatnes padomi. Konkursā ikviens varēja izvirzīt pretendentus nominācijās “Labākais starts”, “Straujākais lēciens”, “Līdzdalības stiprinātājs”, “Veiksmīgākais projekts”, “Drosmīgākais projekts”, “Viedais atbalsts”, “Iedvesmas dzirksts”, “Jauniešiem draudzīga vide” un “Pašvaldība jaunietim”. Konkursa mērķis ir popularizēt darbu ar jaunatni un tā nozīmi jauniešu pilnvērtīgai un vispusīgai attīstībai, tādējādi veicinot jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanos, kā arī rosināt pašvaldības, jaunatnes organizācijas un biedrības un nodibinājumus, kas veic darbu ar jaunatni, izvērtēt īstenotās aktivitātes jaunatnes jomā.

Ceremoniju varēs vērot Facebook tiešraidē. IZM aicina atbalstīt darba ar jaunatni veicējus, būt kopā un uzzināt, kurš saņems balvas šajā gadā!

Papildu informācijai aicinām sazināties ar IZM vecāko eksperti jaunatnes jomā Randu Ķeņģi (tālr. 67047876).