PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

46958369_s.jpg
Foto: kolinkotanya / 123RF
Līdz 10.augustam iespējams pieteikties uz pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju profesionālās darbības novērtēšanas ekspertu vietām, informēja Izglītības kvalitātes valsts dienestā (IKVD).

Dienests paplašina ekspertu loku, lai nodrošinātu pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju profesionālās darbības novērtēšanas procesu, tāpēc pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāji ir aicināti pieteikties uz pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju profesionālās darbības novērtēšanas ekspertu vietām.

Lai pieteiktos, pretendentiem jābūt augstākajai izglītībai pedagoģijā vai izglītības zinātnē, vai vadībzinātnē, vismaz piecu gadu darba pieredzei pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja amatā, izpratnei par izglītības sistēmu, izglītības iestādes darbību un izglītības iestādes vadītāja profesionālo darbību, izpratnei par izglītības kvalitātes vērtēšanu, teicamām latviešu valodas zināšanām.

Piesakoties uz ekspertu vietām, pretendentiem jāiesniedz motivēta pieteikuma vēstule, īss dzīves un darba gaitu apraksts, apraksts par vadīto pirmsskolas izglītības iestādi, informē aģentūra LETA.

Izvēlētajiem ekspertiem tiks piedāvāti trīs dienu maksas kursi par pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju profesionālās darbības novērtēšanas procesu, tā plānošanu un norisi. Ekspertiem būs iespēja piedalīties pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju profesionālās darbības novērtēšanas procesā kādā no Latvijas pirmsskolas izglītības iestādēm.