PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Atbalsti bērna sapņus bez raizēm par neplānotiem izdevumiem
Atbalsti bērna sapņus bez raizēm par neplānotiem izdevumiem
Foto: Balcia
Vai Tavs bērns ir aktīvs pasaules atklājējs un topošais čempions? Vai varbūt apsver iespēju izmēģināt ko jaunu? Tev noteikti ir prieks redzēt junioru piepildām savus sapņus, un darām to, kas viņam patīk. Tomēr ikvienas izpētes, mācīšanās un atklāšanas procesā ir kāpumi un kritumi ar neplānotiem pārsteigumiem un pārdzīvojumiem pa ceļam. Apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmums Balcia tikai E-klase lietotājiem ir izstrādājis divas īpašas programmas ģimenes apdrošināšanai, lai vari priecāties par mīļoto sasniegtajiem rezultātiem un nedomāt par izdevumiem neparedzētās situācijās.

Apdrošini bērnu vai visu ģimeni

Sadzīviskas traumas mēdz gadīties ne tikai sportisku aktivitāšu laikā vai sacensībās, bet arī veicot ikdienišķas darbības, piemēram, paslīdot uz ielas vai bērniem rotaļājoties savas mājas pagalmā. Programmās iekļauta izdevumu kompensācija biežākajiem riskiem, kas var gadīties ikdienā. Ja esat liela ģimene, ar diviem pieaugušajiem un līdz pat četriem bērniem, tad jūsu labākā izvēle būs “Ģimenes komplekts”. Ja vēlaties apdrošināt tikai savu junioru, tad piemērotāka būs programma, kas īpaši paredzēta viena bērna apdrošināšanai. 

Atgūsti iemaksāto dalības maksu par atceltu nometni

Iegūta trauma pirms ilgi gaidītas nometnes var radīt pārdzīvojumus gan pašam junioram, gan Tev, jo savlaicīgi iemaksāto dalības maksu nereti nav iespējams atgūt. Lai jums mazinātu vilšanās sajūtu par nokavēto nometni, Balcia segs zaudējumus, un atgūtos līdzekļus varēsiet izmantot citu sapņu realizēšanā.

Parūpēsimies par Tava bērna prieku ātrākai traumas dziedēšanai

Ja Tavam bērnam notiks negadījums, mēs parūpēsimies par ātrāku emocionālās pašsajūtas uzlabošanos ar bērnam interesējošu nodarbi, rotaļlietu vai grāmatu, sedzot tās iegādes izdevumus.

Pasargā ģimeni no nepatīkamiem starpgadījumiem

Mēdz gadīties, ka treniņu vai nometņu laikā bērns aizrautīgi cenšas sevi pierādīt, kā rezultātā var rasties nepatīkami starpgadījumi un izdevumi. Lai draudzība nepārtrūktu un jauni sasniegumi turpinātos, apdrošināšanas komplektā esam iekļāvuši arī materiālo zaudējumu kompensāciju trešajām pusēm.

Ļauj mums parūpēties par neplānotiem izdevumiem, lai vari pilnībā izbaudīt savas ģimenes sasniegumus un labsajūtu.

Vairāk informācijas par apdrošināšanas programmām vari aplūkot šeit.

Reklāmraksts