PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

“Compensa” ar E-klases programmu “Drošā skolēna polise” atbalsta rehabilitācijas centru “Poga”
“Compensa” ar E-klases programmu “Drošā skolēna polise” atbalsta rehabilitācijas centru “Poga”
Foto: Compensa
No aprīļa apdrošināšanas sabiedrība “Compensa” par katru iegādāto E-klases programmas bērnu nelaimes gadījumu apdrošināšanas polisi 5 eiro novirza ziedojumam “Pogas” projektam “Palīdzi bērniem staigāt!”. Kampaņas mērķis ir atbalstīt bērnus ar neiroloģiskiem kustību traucējumiem, lai mazie pacienti varētu saņemt gan intensīvo terapiju, gan tai sekojošu regulāru un ilgstošu rehabilitāciju.

Ziedojums paredzēts rehabilitācijas nodarbībām bērniem ar tādām diagnozēm kā bērnu cerebrālā trieka, iedzimta muguras smadzeņu patoloģija (spina bidifa), mikrocefālija, insults un dažādas retās slimības, kā arī lai palīdzētu bērniem, kas smagas un paliekošas traumas guvuši dažādos nelaimes gadījumos.

Katras fizioterapijas nodarbības izmaksas ir 25 eiro. Vienam bērnam mēnesī vidēji nepieciešamas 10 līdz 12 nodarbības, līdz ar to gadā laikā veidojas izmaksas ap 3000 eiro un pat vairāk. Rehabilitācijas centra “Poga” dibinātāja un vadītāja Rūta Dimanta uzsver, ka bez regulāras terapijas nav iespējams panākt bērnu veselības uzlabojumus vai vismaz stāvokļa nepasliktināšanos. Diemžēl valsts nenodrošina pietiekami daudz līdzekļu nodarbību finansēšanai, un lielai daļai vecāku trūkst līdzekļu, lai apmaksātu bērniem nepieciešamo rehabilitāciju.

Drošība un atbalsts grūtā brīdī ir apdrošināšanas kompānijas misija un ikdienas darbs. Tā arī ir “Compensa” motivācija ziedot līdzekļus tieši bērnu rehabilitācijas centram “Poga”.

Par E-klases programmu “Drošā skolēna polise

E-klases apdrošināšanas programma “Drošā skolēna polise”  tiek piedāvāta E-klasē sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrība Compensa. Tas ir ērts veids, kā vecākiem nodrošināties pret negaidītām situācijām bērna ikdienā, skolā, sporta nodarbībās un aktīvajā atpūtā. Šī polise piedāvā visplašāko apdrošinājuma pozīciju spektru un augstākās apdrošinājuma summas par salīdzinoši zemu cenu.

Par “Compensa”

“Compensa” ir daļa no “Vienna Insurance Group”, kas ir viens no Eiropā tradīcijām bagātākajiem apdrošināšanas koncerniem, pārstāvot 50 grupas uzņēmumus, kas aktīvi strādā 25 valstīs un nodarbina vairāk nekā 25 000 darbinieku.