PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

MicrosoftTeams-image (33).png
Foto: Balcia
Ar pirmajām sniegpulkstenītēm un putnu balsīm klāt ir pavasaris! Dienām paliekot garākām un temperatūrai iesilstot, biezās jakas varam mest nost un pavadīt daudz vairāk laika brīvā dabā. Ir pēdējais laiks notraust putekļus no saviem braucamrīkiem – riteņiem, skrejriteņiem, skrituļslidām un skrituļdēļiem, un ķert pirmos siltās saules starus parkos un māju pagalmos. Lai prieku par siltā laika iestāšanos nesabojātu traumas vai nelaimes gadījumi, ir svarīgi parūpēties par bērnu un jauniešu drošību.

“Pēc garās ziemas bērnu iemaņas pārvaldīt savus braucamrīkus nereti ir piemirsušās, tāpēc pavasaris ir īstais laiks, kad parūpēties par jaunās paaudzes drošību un vecāku sirdsmieru. Mūsu piedāvātā apdrošināšana samazinās raizes par nejauši sabojātiem citu cilvēku īpašumiem, kā arī mūsu aktīvās jaunatnes gūtajām traumām,” skaidro Balcia pārstāvis Renārs Duntavs.

Balcia City Combo – urbāniem piedzīvojumu meklētājiem

Ja Tavs bērns un viņa braucamrīks ir kā viens vesels, šī apdrošināšana būs piemērota tieši Tev. Balcia City Combo parūpēsies par bērna, viņa braucamrīka un atbildības pret citiem apdrošināšanu. Piemēram, ja ar braucamrīku nejauši tiks saskrāpēta kaimiņa automašīna, bērns iebrauks bedrē un sabojās savu braucamrīku vai savainosies, veicot lidojošu triku ar skrituļslidām. Apdrošināšana attiecas uz skūteriem, skrejriteņiem, divriteņiem un arī paštaisītiem braucamrīkiem. Aprdrošināšanas segumā iekļauta jebkura braukšanas pieredze neatkarīgi no braucēja vecuma, tāpēc apdrošini visu ģimeni, jo varbūt arī Tev sagribēsies izmēģināt kādu jaunības dienu triku ar skrituļdēli!

Junior – aktīviem pasaules izzinātājiem

Šī apdrošināšana noderēs, ja Tavs bērns mīl piedalīties sacensībās, sportot un aktīvi pavadīt laiku. Nekļūdās tikai tie, kas neko nedara, bet diemžēl kļūdas mēdz būt ļoti sāpīgas. Segsim ne tikai tiešās izmaksas, kas saistītas ar gūto traumu, bet arī nodrošināsim līdzekļus bērna noskaņojuma uzlabošanai pēc piedzīvotā negadījuma kādai kopīgai nodarbei vai īpašai dāvanai, jo prieks palīdz sadziedēt rētas un atgriezties ierindā daudz ātrāk.

Priecāsimies par jauno pavasara sezonu kopā!

Kopīgs prieks ir dubults prieks, tāpēc 22. aprīlī no 12.00-20.00 aicinām visus alternatīvo transporta līdzekļu entuziastus, apkaimes bērnus, jauniešus un viņu vecākus uz kopīgu pasākumu “M/darbnīcā” Aristīda Briāna ielā 9, lai svinētu pavasara iestāšanos.

Sportosim, dejosim, uzzināsim vairāk gan par ekstrēmo sportu un tajā gūstamajām traumām, gan veidu, kā no tām izvairīties!

Ieriposim jaunajā sezonā droši!

Reklāmraksts