PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

AB2A5881-565x377x0x0x565x377x1640816554.jpg
Foto: Nākotnes klase
Ventspils Augsto tehnoloģiju parks kā viens no projekta “Latvijas Digitālais akselerators” (DAoL) kontaktpunktiem piedāvā klātienē apmeklēt izglītības tehnoloģiju (EdTech) demonstrāciju telpu “Nākotnes klase”, lai atvērto durvju nedēļas ietvaros uzzinātu par iespējām izmēģināt klases konceptu un pieejamās tehnoloģijas.

Viens no Eiropas Digitālās inovācijas centra “Latvijas Digitālais akselerators” darbības mērķiem ir atbalstīt inovācijas izglītībā, veicināt izglītības tehnoloģiju attīstīšanu Latvijā un to veiksmīgu izmantošanu mācību procesā visās Latvijas skolās – gan valsts, gan privātajās. Projekta partnera “Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” izveidotā EdTech demonstrāciju telpa “Nākotnes klase” sniedz iespēju pašvaldībām un skolām iepazīties ar mūsdienīga klases iekārtojuma idejām un testēt dažāda veida aprīkojumu, programmatūru un lietotnes, kas var būt lietderīgas mācību darbā gan klātienes, gan attālinātajās, gan jaukta tipa nodarbībās.

No 5. līdz 15. jūnijam jebkuram interesentam iespējams apmeklēt Nākotnes klasi un uzzināt par tās izmantošanas iespējām EDIC ietvaros. Uz apmeklējumu jāpiesakās tiešsaistē, atzīmējot sev vēlamo apmeklējuma laiku. Vairāk par Nākotnes klasi iespējams uzzināt interneta vietnē, bet par EDIC projektu, tā sniegtajiem pakalpojumiem un iespējām, kā arī pieteikšanos atbalstam šeit.