PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

10095.jpeg
Foto: opolja / 123RF
Ar programmas „Savai skolai” palīdzību uzlabos tehnisko un materiālo nodrošinājumu vairāk nekā 1000 mācību iestādēs visā Latvijā. 

Izglītības atbalsta programmas „Savai skolai” laikā no pagājušā gada 2. novembra līdz šī gada 7. februārim iedzīvotāji, iepērkoties „Maxima Latvija” veikalos,  saņēma uzlīmes, ko tālāk varēja novirzīt sevis izvēlētai izglītības iestādei, lai tā bez maksas varētu savā īpašumā iegūt sporta inventāru, mūzikas centrus, printerus, datorus un citas mācību procesa modernizēšanai nepieciešamās lietas pēc pašu izvēles.

Ar programmas palīdzību uzlabos tehnisko un materiālo nodrošinājumu mācību iestādēs visā Latvijā, t.sk. vispārējās, vidējās, arodizglītības un pirmsskolas izglītības iestādēs.

Programmas organizētāji aicina piedalīties izglītības atbalsta programmas „Savai skolai” noslēguma pasākumā š.g. 27. aprīlī plkst. 13.00 Andreja Pumpura Rīgas 11. pamatskolā, Maskavas ielā 197.

Pasākuma laikā dalībniekus iepazīstinās ar:

  • Izglītības atbalsta programmas „Savai skolai” rezultātiem: kopējo programmas dalībnieku skaitu, skolām novirzīto uzlīmju skaitu, populārākajām skolu izvēlētajām precēm un kopējo pasūtīto preču daudzumu un tā vērtību;
  • Aktīvākajām skolām pilsētās un reģionos.

Pasākumā piedalīsies „Latvijas izglītības vadītāju asociācijas” prezidente Ilze Kalniņa, Andreja Pumpura Rīgas 11. pamatskolas direktore Renāte Linde, SIA „Maxima Latvija” vadītājs Andris Vilcmeiers  un SIA „Maxima Latvija” mārketinga vadītāja Zane Kaktiņa, kā arī citi programmas organizatori un atbalstītāji.