PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Bezmaksas seminārs “Mani dzīvi, domā plašāk”!
Bezmaksas seminārs “Mani dzīvi, domā plašāk”!
Foto: pexels
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina jauniešus un jaunatnes darbā iesaistītos uz bezmaksas informatīviem semināriem “Maini dzīvi, domā plašāk”: 14. oktobrī – Rojā, 30. oktobrī – Mālpilī, 6. novembrī – Jēkabpilī.

Semināra laikā jaunieši un jaunatnes darbā iesaistītās atbalsta personas uzzinās par programmām “Eiropas Solidaritātes korpuss” un “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu iespējām, kā arī dzirdēs jauniešu stāstus par Eiropas iespēju ieguvumiem un varēs piedalīties brīvrunas meistarklasē.

Idus Abra, semināra iedvesmas persona, ir reperis, daļa no repa improvizācijas teātra Latvijā “Brīvrunu Projekts” un kopā ar savu biedru Artūru Jenotu vada podkāstu par latviešu repu “Karsts Karsts”. Lielu daļu no Idus Abras pašreizējās virzības ir veidojusi gūtā pieredze dažādos neformālās izglītības projektos un semināra laikā Idus Abra dalīsies ar pieredzi, kas iegūta Eiropas Jaunatnes parlamentā un nevalstiskajā organizācijā “Tellus”.

“Varu izveidot garu sarakstu ar to, kas mani pašu iedvesmo, sākot ar rīta tēju, beidzot ar draugiem un ģimeni. Vieglāk ir pateikt, kas mani neiedvesmo. Neiedvesmo nemitīga sēdēšana sociālajos tīklos, sarunas bez jēgas, gaušanās par to, ka viss ir slikti, liela ziņu portālu patērēšana,” tā pirms iedvesmas pasākumu cikla par saviem iedvesmas avotiem dalās reperis Idus Abra.

Piedalīties semināros un satikt reperi Idus Abru varēs satikt šādos trīs JSPA organizētos semināros:

14. oktobrī no plkst. 14:30 līdz plkst. 18:30, Brīvā laika pavadīšanas un jauniešu centrā “STROPS'” (Strauta ielā 8-33, Rojā). Pieteikties semināram ŠEIT.

30. oktobrī no plkst. 13:00 līdz plkst. 17:00 Mālpils novada vidusskolā (Sporta ielā 1, Mālpilī). Pieteikties semināram ŠEIT.

6. novembrī no plkst. 13:00 līdz plkst. 17:00 Krustpils novada domes ēkā (Rīgas ielā 150A, Jēkabpilī). Pieteikties semināram ŠEIT.

Semināros aicināti piedalīties potenciālie projektu īstenotāji: jaunatnes darbinieki, skolotāji, sociālie darbinieki, lēmumu pieņēmēji un jaunieši vecumā no 13 līdz 30 gadiem.