PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs (LCCA) aicina jauniešus pievienoties brīvprātīgo programmai!
Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs (LCCA) aicina jauniešus pievienoties brīvprātīgo programmai!
Foto: Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs
Programma paredzēta jauniešiem no 13 - 24 gadu vecumam, ar mērķi iepazīties ar laikmetīgās mākslas procesiem un aizkulisēm, to, kā notiek izstāžu sagatavošana un veidošana, kā arī, ko dara dažādi Laikmetīgās mākslas centra komandas dalībnieki. Šī būs iespēja iepazīt, kā norit izstādes cikls no koncepta un idejas izstrādes līdz tās īstenošanai dzīvē.

Tāpat jauniešiem būs iespēja ielūkoties festivāla Survival Kit tapšanas aizkulisēs satikt, starptautiskus māksliniekus un kuratorus un veidot pašiem savu pasākumu festivāla publiskās programmas ietvaros.

Piesakoties programmā Tu varēsi satikt  mākslas nozares profesionāļus un saprotamā veidā iepazīsties ar Latvijas laikmetīgās mākslas norisēm, iepazīst starptautisko mākslas pasauli, līdzdarboties izstāžu satura pielāgošanā jauniešiem, satikt jaunus domubiedrus, kā arī praksē apgūt organizatoriskas iemaņas.

Projekts mērķis ir nodrošināt pieeju un izpratni par laikmetīgo mākslu jauniešu vidū, dot iespēju brīvi un droši izpaust savu viedokli un diskutēt par aktuālajām norisēm sabiedrībā.

Aicinām pieteikties arī angliski, ukrainiski un krieviski runājošus jauniešus!

Lai pieteiktos Latvijas Laikmetīgās mākslas centra brīvprātīgo programmā aizpildi ŠEIT atrodamo anketu līdz 24.februārim (ieskaitot).

Jautājumu gadījumā rakstiet uz [email protected]

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.