PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

LiepU tiešsaistes Atvērto durvju dienā piedāvā sarunu ar studentiem
LiepU tiešsaistes Atvērto durvju dienā piedāvā sarunu ar studentiem
Foto: Liepājas Universitāte
Ceturtdien, 23. martā, pulksten 16.30 Liepājas Universitāte visiem interesentiem piedāvā iespēju tiešsaistē iepazīties ar universitātes studiju piedāvājumu un izsvērt iespēju izvēlēties kādu no bakalaura vai maģistra studiju programmām, ko piedāvā Liepājas Universitāte.

Sarunas gaitā studenti no katras fakultātes iepazīstinās ar to, ko viņi dara savās studijās, kas tajās ir aizraujošs un noderīgs. Nianses par iestāšanās kārtību, budžeta vietām vai studiju maksu, apgūstamajiem priekšmetiem studiju programmās un visu nepieciešamo, lai kļūtu par Liepājas Universitātes studentu, izstāstīs uzņemšanas sekretāre Madara Daudziņa-Šuktere.

Par to, kāda īstenībā ir studentu dzīve, kā var aizpildīt no studijām brīvo laiku un gan jau dažu labu knifu atklās Studentu padomes priekšsēdētājs Andis Gailis, kurš ir topošais angļu valodas skolotājs un Studentu padomes priekšsēdētājs: “Es aicināšu iesaistīties īstā studentu dzīvē – Studentu padomē un pilnvērtīgi izdzīvot šo laiku, kas citiem ir tikai reizi dzīvē. Te var iegūt to pievienoto vērtību, ko nevar iegūt tikai no studijām vien.”

Sarunas laikā būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes – tas ir galvenais, lai varētu izvēlēties!

Pieslēgšanās saite MS Teams šeit.

Info šeit.

Reklāmraksts