PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

jauna_izm.png
Foto: Valsts izglītības attīstības aģentūra
Valsts izglītības attīstības aģentūra aicina vispārizglītojošās un profesionālās izglītības iestādes, to skolotājus un vecāko klašu skolēnus un audzēkņus PIESLĒGTIES zinātnei un 2021. gada 4. novembrī no plkst. 11.00 līdz 14.00 piedalīties tiešsaistes pasākumā – jaunatnes forumā “Zinātne mums apkārt 360o”.

Pasākumu vadīs radio pieci.lv ētera personība, viens no Radio Pieci raidījuma “Rīta Radio” un labdarības maratona - projekta “Dod Pieci” vadītājiem, kā arī LTV1 raidījuma “Ķepa uz sirds” aizkadra balss – Magnuss Eriņš. Forumu varēs vērot PostDoc Latvia Facebook profila lapā un VIAA YouTube kanālā.

Forumā paredzētas trīs tematiskās sesijas: jaunie materiāli un vides sistēmas, sabiedrības veselība un jauniešu kompetences un internacionalizācijas ieguvumi. Katras sesijas noslēgumā foruma skatītāji varēs uzdot sev interesējošus jautājumus un iesaistīties diskusijā, lietojot auditorijas iesaistes vietni Mentimeter. Detalizēta pasākuma programma atrodama šeit.

Ja esat ieinteresēti piedalīties šajā pasākumā, lūdzam Jūs aizpildīt šo reģistrācijas veidlapu, lai VIAA varētu plānot aptuveno tiešsaistes Foruma klausītāju/skatītāju skaitu. Skolu un/vai klasi var pieteikt skolas pārstāvis, kāds no mācību priekšmetu skolotājiem vai klases audzinātājs. Lūdzam veidlapu aizpildīt līdz 2021. gada 2. novembrim.

Forums “Zinātne mums apkārt 360o” ir viens no cikla "Pieslēdzies zinātnei!" pasākumiem, un to informatīvi atbalsta Latvijas Zinātnes padome.

Jaunatnes forums “Zinātne mums apkārt 360o” norisināsies Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.2. pasākuma "Pēcdoktorantūras pētniecības atbalsts" ietvaros.

Reklāmraksts