PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

Par labajām baktērijām. Kad un kāpēc tās lietot?
Par labajām baktērijām. Kad un kāpēc tās lietot?
Foto: Vitabalans
Pienskābās baktērijas ir neatņemama zarnu mikrofloras sastāvdaļa un dzīvu pienskābo baktēriju loma organismā ir ļoti nozīmīga. Tās uztur bakteriālo līdzsvaru zarnās, stiprina zarnu veselību, novērš nevēlamo baktēriju vairošanos (nodrošina kolonizācijas rezistenci), stiprina organisma dabīgo imūno sistēmu, rada labvēlīgu vidi, uzturvielu un vitamīnu metabolismam, kā arī lai tie labāk absorbētos.

Kas var izjaukt zarnu mikrofloras līdzsvaru? Antibiotiku lietošana. Baktēriju un vīrusu izraisītas zarnu infekcijas, piemēram, rota vīruss. Stress un nepilnvērtīgs uzturs. Ceļojumu laikā – sveša vide un pārtika.

Lai palīdzētu ikdienā uzturēt zarnu mikrofloru līdzsvaru ir nepieciešama pienskābo baktēriju regulāra lietošana.

LACTO SEVEN pienskābās baktērijas ir piemērots visiem vecumā no viena gada vecuma. Un tās var lietot ikdienā. Viegli norijamas, kā arī košļājamas. Izvēlies sev piemērotākās!

E-klasei.JPG

LACTO SEVEN satur septiņas dažādas dabiskās cilvēka pienskābes baktēriju celmus (Lactobacillus un Bifidobacterium), inulīna šķiedru un D vitamīnu, kas veicina normālu imūnsistēmas darbību.

E-klase L7.JPG

LACTO SEVEN septiņi baktēriju celmi  ir dabiski izturīgi pret kuņģa skābi. Baktēriju ražošanas laikā tās tiek aizsargātas ar īpašu Bio-support™  tehnoloģiju, kas sastāv no patentēta olbaltumvielu un polisaharīdu kompleksa. Šī tehnoloģija baktērijas aizsargā no kuņģa sulas un žults skābes iedarbības un palīdz tām dzīvām nokļūt līdz resnajai zarnai. Kad baktērijas sasniedz tievo zarnu, notiek skābās vides maiņa uz neitrālu, kā rezultātā aizsargpārklājums izšķīst un  pienskābās baktērijas nonāk zarnās. Resnās zarnas gļotāda ir pamata vieta zarnu traktā, kur pienskābās baktērijas pievienojas, vairojas un funkcionē. Baktērijas bez aizsargpārklājuma aiziet bojā kuņģa un žults skābes iedarbības dēļ.

E-klase L7Strong.JPG
Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

 

Reklāmdevējs Vitabalans

Reklāmraksts