PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Sākusies reģistrācija loģiskās domāšanas konkursam Bebr[a]s
Sākusies reģistrācija loģiskās domāšanas konkursam Bebr[a]s
Foto: Bebr[a]s
Nenokavē reģistrāciju starptautiskajam loģiskās un algoritmiskās domāšanas konkursam 5.-12.klasei Bebr[a]s! Reģistrācija tikai līdz 2. novembra plkst.24:00!

Bebr[a]s ir vienīgais ārpusskolas aktivitāšu konkurss, kam nav nepieciešamas speciālas priekšzināšanas, tādēļ piedalīties aicināts ikviens skolēns, neatkarīgi no sekmēm. Konkursa laikā skolēni, izmantojot loģisko un algoritmisko domāšanu, risina aizraujošus uzdevumus, kas interesantā veidā prezentē dažādus informātikas pamatprincipus un teorijas.

Šogad konkurss norisināsies tiešsaistē no 8. līdz 28. novembrim. Bebr[a]s iespējams pieteikties gan individuāli, gan kopā kā klasei.

Reģistrētajiem dalībniekiem konkursa norises periodā būs pieejami uzdevumi, kā arī treniņversija ar iepriekšējā gada uzdevumiem. Uzdevumi jāizpilda vienu reizi, to izpildei izvēloties sev ērtu laiku konkursa norises periodā. Uzdevumus katrs skolēns pilda individuāli, pie sava datora, pieslēdzoties konkursa sistēmai.

Katrai vecuma grupai (5.-6.klase, 7.-8.klase, 9.-10.klase, 11.-12.klase) būs 15 dažādas grūtības uzdevumi, kuru izpildei dotas 35 minūtes.

Skolēni ar labākajiem rezultātiem tiks aicināti piedalīties konkursa otrajā kārtā un apbalvošanas pasākumā!

Reģistrējies un uzzināt vairāk par Bebr[a]s ŠEIT.

Nenokavējiet pieteikšanos – reģistrācija līdz 2. novembrim!

Reklāmraksts