PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

Pieredzes stāsts: Apdrošināšana, kas ļāva atgriezties uz skatuves
Pieredzes stāsts: Apdrošināšana, kas ļāva atgriezties uz skatuves
Foto: Balcia
Mēs priecājamies, ja mūsu bērni ir laimīgi, aktīvi un sportiski, taču ir reizes, kad tas var sagādāt raizes. Dana ir skolotāja un mamma, kuras 14 gadus jaunā meita Evelīna dejo tautas dejas. Taču šajā pavasarī, gatavojoties deju svētku skatei, meitene mēģinājumā neveiksmīgi nokrita un lauza papēdi. Negadījums visai ģimenei sagādāja lielus pārdzīvojumus, jo trauma bija smaga, turklāt pastāvēja bažas, ka meitene nevarēs piedalīties deju svētkos, kuriem tik ilgi bija gatavojusies.

Ģimenes locekļi bija apdrošināti pret nelaimes gadījumiem, tomēr iepriekšējais apdrošinātājs atrada dažādus iemeslus, kādēļ papēža lūzums nekvalificējas kā trauma, par kuru pienākas kompensācija. Dana saprata, ka trūkst laika un spēka pierādīt pretējo. Kad mamma jau bija atmetusi cerības uz finansiālu atbalstu, viņa atcerējās par īpašo apdrošināšanas kompānijas “Balcia” piedāvājumu nelaimes gadījumiem, kuram bija pieteikusies gada sākumā. Dana nevarēja atrast apdrošināšanas līgumu, tāpēc sazinājās ar “Balcia” uzņēmuma klientu apkalpošanas speciālisti, kura vēlreiz nosūtīja līgumu un konsultēja, kādi dokumenti un medicīniskās izziņas ir nepieciešamas, lai pieteiktos atlīdzībai. Liels bija viņas pārsteigums, kad viss noritēja bez aizķeršanās, un kompensācija patiešām tika saņemta. Meita izgāja fizioterapijas kursu, veiksmīgi sadziedēja traumu un jau maijā atgriezās uz deju grīdas, lai piedalītos mēģinājumos un deju skatē.

“Mana pieredze bija patiešām pozitīva, un esmu ļoti pateicīga “Balcia” par sniegto atbalstu un rūpēm. Diemžēl negadījumi var notikt visnegaidītākajos un nepiemērotākajos brīžos, un rūgtums par notikušo var būt liels, tādēļ ir svarīgi iegūt labu apdrošināšanas partneri, kurš ir klāt apjukuma brīdī un visu cilvēcīgi izskaidro. Noteikti rekomendēju “Balcia” apdrošināšanu, kas mūs izglāba no neparedzamiem izdevumiem, un ļāva meitai piepildīt sapni par dalību Vispārējos latviešu Dziesmu un Deju svētkos, kas norisināsies šajā vasarā,” atzīst Dana.

Dziedējam gan finansiālas raizes, gan emocionālos pārdzīvojumus

Mums rūp Tavu bērnu sapņi un sasniegumi, tāpēc piedāvājam junioru nelaimes gadījumu apdrošināšanu. Tā pieejama bērniem līdz 17 gadu vecumam un ir spēkā 24/7. Apdrošināšana darbojas jebkādam sporta veidam, tajā skaitā arī bērnu un sporta nometnēm, ja traumas dēļ to nav iespējams apmeklēt. Programmās iekļauta izdevumu kompensācija biežākajiem riskiem, kas var gadīties ikdienā. Ja esat liela ģimene ar diviem pieaugušajiem un ar līdz pat četriem bērniem, tad jūsu labākā izvēle būs “Ģimenes komplekts”. Ja vēlaties apdrošināt tikai savu junioru, piemērotāka būs programma, kas paredzēta viena bērna apdrošināšanai.

Ne mazāk būtiski – mēs parūpēsimies arī par ātrāku emocionālās pašsajūtas uzlabošanos, sedzot izdevumus par kādas rotaļlietas, grāmatas vai bērnu interesējošas nodarbes iegādi. Bērna emocijas ir svarīgas sekmīgam atveseļošanās procesam, tāpēc labprāt parūpēsimies arī par tām!

Iegādājies Junior apdrošināšanu šeit

Reklāmraksts