PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

11936.jpeg
Foto: 123RF
Rīgā 14.jūnijā un 15.jūnijā notiks Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskā centra (RIIMC) organizētais izglītības forums "Izglītība izaugsmei 2017".

Informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Sarmīte Baltmane.

Forumā pedagogi un izglītības iestāžu vadītāji uzzinās par divām aktivitātēm. Pirmā aktivitāte "Atbalsts skolas stratēģisko mērķu sasniegšanai" paredzēta skolām, bet otrā - meistarības konkurss "Radi. Rādi. Redzi" paredzēta pedagogiem.

Foruma dalībnieki tiks iepazīstināti ar skolu stratēģisko mērķu sasniegšanas norisi 2016./2017.mācību gadā un ar pedagogu meistarības konkursa "Radi. Rādi. Redzi." dalībnieku prezentācijām, kā arī varēs piedalīties dažādās "prātnīcās" un iesaistīties diskusijās, kas turpmāk varētu palīdzēt ikdienas darbā ar skolēniem.

Pirmajā aktivitātē Rīgas skolās tika atbalstīti vadības komandu un pedagogu profesionālo kompetenču pilnveides pasākumi, tajā skaitā kursi, pieredzes apmaiņa, praktiski semināri. Savukārt otra aktivitāte - pedagogu konkurss - tika organizēts sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domes Izglītības pārvaldi un Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvaldi.

Foruma laikā būs iespēja iepazīties ar abu aktivitāšu rezultātiem, praktiski piedalīties "prātnīcās", noklausīties lektorus un uzdot jautājumus izglītības ekspertiem paneļdiskusijā. Forumu vadīs žurnālists Ansis Bogustovs, informē aģentūra LETA.