PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs aicina iepazīt dzīvnieku pasauli katru dienu
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs aicina iepazīt dzīvnieku pasauli katru dienu
Foto: Rīgas ZOO
Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā dzīve turpinās jebkuros apstākļos. Dzīvnieki maina kažokus, mostas no ziemas miega un vienmēr ir mainīgi un aizraujoši. Katru reizi viesojoties Rīga ZOO, Tu vienmēr atradīsi ko jaunu un iepriekš neredzētu. Tuvākajās dienās, kad skolotāju streika laikā jums ir jāpārkārto sava ikdiena, Rīga ZOO ir vienmēr priecīgs uzņemt viesus un sniegt jaunas emocijas pastaigā klusā vietā parkā, vērojot un iepazīstot vienmēr mainīgos dzīvniekus no visas pasaules. Pastaigas laikā iespējams izmantot piknika laukumu atelpai, kā arī kāpšanas torni bērnu laukumiņā, uzkodas un atspirdzinājumus un pats galvenais - tīru gaisu meža ielokā dzīvnieku sabiedrībā. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs strādā katru dienu no 10:00 līdz 19:00, kases darba laiks no 10:00 līdz 18:00.

Lai apmeklējums būtu atmiņā paliekošs, katrs apmeklētājs, kurš pie kases nosauks paroli “Bērniem pieder nākotne”, saņems jaunu un īpašu uzlīmju izlasi ar Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza dzīvnieku simboliem dažādās krāsās.

Visizdevīgāk apmeklēt Rīga ZOO ir iegādājoties abonementu, kuru var izmantot katru dienu gada laikā un pieredzēt dažādus gadalaikus dzīvnieku pasaulē.

Plašāka informācija par Rīga ZOO iespējām vienmēr ērti atrodama www.rigazoo.lv

Reklāmraksts