PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

10970.jpeg
Foto: ints / 123RF
Valsts izglītības satura centrs izsludina konkursu XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku logo zīmei.

Gatavojoties nākamajiem XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, kuri notiks 2020.gadā, Valsts izglītības satura centrs (VISC) izsludina svētku logo zīmes konkursu, aicinot radošus un ieinteresētus cilvēkus izteikt krāsās savu redzējumu, kāds varētu izskatīties vizuāli vienojošais simbols šiem svētkiem.

Dziesmu un deju svētki ir unikāla Latvijas kultūras tradīcija un latviešu nacionālās identitātes sastāvdaļa. Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki ir lielākais notikums Latvijas bērnu un jauniešu kultūras un mākslas dzīvē ar kulmināciju reizi piecos gados, un to sagatavošana ir nepārtraukts un pēctecīgs process vairāku gadu garumā, informē VISC pārstāve Diāna Āboltiņa.

XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku logo zīmes konkursa nolikums publicēts VISC mājas lapā. Konkursā var piedalīties jebkura fiziska persona. Darbi līdz 2017.gada 24.februārim jāiesniedz personīgi vai jānosūta pa pastu (pasta zīmogs: 23.februāris, adrese: VISC, Strūgu ielā 4, Rīgā, LV-1003) ar norādi - konkursam "XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku logo zīme".