PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikums – izglītība tavai tehniskajai un radošajai izaugsmei!
Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikums – izglītība tavai tehniskajai un radošajai izaugsmei!
Foto: Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikumā satiekas jaunieši, kas jūtas un ir pārliecināti par to, ko vēlas apgūt un darīt. Tevi tomēr māc šaubas? Mums ir ko piedāvāt! Šaubu nav!

Tu noteikti zini, ka šodienas mašīnzinības ir precīza un smalka joma, kur katram milimetram ir izšķiroša nozīme. Piedāvājam tev apgūt auto nozares profesijas – automehāniķis un auto virsbūvju remontatslēdznieks, kuras apgūstot uzzināsi visu gan par privāto, gan par industriālo automašīnu apkopi vai labošanu modernā un mūsdienu darba prasībām atbilstošā mācību centrā.

Mācies no labākajiem un esi pieprasīts darbā tirgū pat pirms izlaiduma dienas! Runājot par pieprasītiem cilvēkiem, pie mums varēsi apgūt prasmes būvniecībā, kas nepieciešamas dažādu darbu veikšanai gan iekštelpās, gan ārpus tām. Ticam, ka šajā nozarē patiešām pie mums vari atrast sev piemērotāko profesiju, jo to piedāvājums ir gana plašs – arhitektūras tehniķis, namdaris, inženierkomunikāciju tehniķis, elektrotehniķis, apdares darbu tehniķis vai betonēšanas tehniķis. 

Tas nebūtu īsts tehnikums, un mēs VTDT nebūtu mēs, ja pie mums nebūtu iespējams spert pirmos soļus kokapstrādē un dizainā. Ielūkojies mēbeļu galdnieka, produktu vai apģērbu dizainera asistenta vai datorizētu kokapstrādes operatora pasaulē un tev būs iespēja pieņemt lēmumus – uz kādām mēbelēm sēdēs un kāda dizaina apģērbos staigās desmitiem un simtiem cilvēku.

Savukārt tiem, kuri vēlas darboties IT jomā, sadarbībā ar „Draugiem Group” profesionāļiem iemācīsim kā kļūt par izcilu programmētāju. Savukārt datorsistēmu tehniķis tev būs piemērota profesija, ja tavs aicinājums ir ieviest kārtību datorsistēmās. Bet, ja tevi patiesi interesē palīdzēt cilvēkiem, lai dati, informācija, pakalpojumi no jebkuras vietas pasaulē pārvietojas zibenīgi, tad tev jāapgūst telekomunikāciju tehniķa arods.

Kā likt galdā krietnu mielastu kā diviem tā divsimt ēdājiem, atbildi palīdzēs rast pavāra profesija. Bet, ja nevari sevi iedomāties bez dzīves laukos, piedāvājam gūt zināšanas augkopības tehniķa un lauksaimniecības mehanizācijas tehniķa profesijās.

Šīs un daudzas citas prasmes Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikuma pedagogu komanda augstā līmenī iemācīs katram, kas grib domāt, darīt, radīt vai salabot. Mācības norisinās gan Cēsīs, gan Priekuļos. Abās vietās būs pieejama dienesta viesnīca. Vakarus un brīvo laiku palīdzēsim aizpildīt ar sporta un kultūras aktivitātēm dažādos pulciņos. Tas, kas Tev jādara – labi jāmācās, tad būs arī stipendija! Šaubu nav!

Kļūsti par pieprasītu profesionāli! Iestājies Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikumā! Sīkāku informāciju par iestāšanās procesu un mācību programmām meklē ŠEIT.

Reklāmraksts