PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Izdod grāmatu "Radot mūziku" - palīglīdzekli mūzikas mācībā 1. līdz 3.klasei
Izdod grāmatu "Radot mūziku" - palīglīdzekli mūzikas mācībā 1. līdz 3.klasei
Foto: Radot mūziku
Pēc piecpadsmit gadu pārtraukuma klajā nākusi jauna mūzikas grāmata vispārizglītojošām skolām “Radot mūziku.”

Šī grāmata veidota kā palīgs skolēniem un skolotājiem mūzikas stundās no 1. līdz 3. klasei. Grāmata, izmantojot mūsdienīgus pedagoģiskos risinājums, mudina radoši un efektīvi darboties mūzikas stundās: dziedāt dziesmas, spēlēt mūzikas instrumentus, piedalīties spēlēs, atbildēt uz jautājumiem un veikt praktiskus uzdevumus, noskenējot QR kodu – skatoties mācību video tīmekļa vietnē www.radotmuziku.lv.

“Grāmata būs iedvesmojošs ceļvedis mūzikā jebkuram interesentam jo tajā piedāvātas daudzveidīgas un mūsdienu tehnoloģijām atbilstošas mūzikas apguves metodes. Tās palīdzēs attīstīt kritisko domāšanu, prasmi ieklausīties un analizēt, vieglāk apgūt dziedāšanu, nošu rakstu, kā arī mūzikas instrumentu spēli,” stāsta grāmatas autore un māksliniece Sintija Kārkliņa.

Autore beigusi Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju un ieguvusi profesionālo bakalaura grādu mūzikas pedagoģijā un mūzikas skolotāja kvalifikāciju, un ir mūzikas teorētisko priekšmetu pedagogs. Teorijas apguvi apvienojot ar praktisku, radošu darbošanos, autore grāmatā piedāvā mūzikas stundas veidot par vidi, kurā bērniem ir iespējams iesaistīties radošajā procesā un pašiem radīt savu brīnumaino skaņu pasauli.

Grāmatas saturs jau ticis prezentēts vispārizglītojošajās skolās un televīzijas kanālā “Tava klase”.

Par grāmatas iegādi un īpašajiem piedāvājumiem uzzini vairāk vietnē www.radotmuziku.lv.

Reklāmraksts