PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

10799.jpeg
Foto: racorn / 123RF
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aicina skolēnus piedalīties zīmējumu konkursā  “Esmu PRET korupciju!”.

Radošo darbu konkursā tiek aicināti piedalīties skolēni (7. līdz 12.klase) un arodskolu, profesionālo vidusskolu audzēkņi, augstskolu un koledžu studenti.

Darbi tiks vērtēti divās vecuma grupās (skolēni no 7. līdz 9.klasei; vidusskolēni un studenti) pēc to mākslinieciskās kvalitātes, saturiskā aspekta, vērtējot tajā parādīto domu un radošās idejas oriģinalitāti, tehniskās kvalitātes, kā arī  darbu atbilstību konkursa mērķim un tēmai.

Katrā grupā pirmās vietas ieguvēji saņems naudas balvu 100 EUR apmērā, otrās vietas – 80 EUR apmērā, trešās vietas ieguvēji – 50 EUR apmērā. Tiks pasniegta arī īpaša skatītāju simpātijas balva.

Darbi jāiesniedz līdz 2016.gada 25. novembrim. Uzvarētāju apbalvošana notiks 2016.gada 9.decembrī.

Kopā ar radošo darbu jāiesniedz aizpildīta pieteikuma anketa. Darbus un anketu nosūtīt uz e-pastu [email protected]. Ja nepieciešams tos augšupielādēt  lielu failu pārsūtīšanas sistēmā, piemēram, www.failiem.lv, vai citā, tad nosūtīt lejupielādes saiti uz e-pastu [email protected]. Darbus arī var iesniegt, nogādājot tos personīgi KNAB darba dienās no pulksten 8.30 – 17.00 Rīgā, Brīvības ielā 104. k-2 vai nosūtot KNAB pa pastu uz adresi: Brīvības iela 104, 2.korp., Rīga, LV-1001, ar norādi “Jauniešu radošo darbu konkursam”.

Konkursa nolikums (.pdf)