PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Liepājas Universitāte aicina izzināt studiju piedāvājumu Atvērto durvju dienā
Liepājas Universitāte aicina izzināt studiju piedāvājumu Atvērto durvju dienā
Foto: Liepājas Universitāte
Liepājas Universitāte visus studēt gribētus aicina iepazīties ar universitātes studiju piedāvājumu, nākot klātienē, sestdien, 14. maijā, no pulksten 12.00 līdz 14.00 universitātes centrālajā ēkā Lielā ielā 14.

Visu četru fakultāšu – Dabas un inženierzinātņu, Humanitāro un mākslas zinātņu, Pedagoģijas un sociālā darba un Vadības un sociālo zinātņu fakultātes vadība un mācībspēki gan pastāstīs par to, kādas zināšanas var apgūt Liepājas Universitātē, gan piedāvās iespēju klātienē izzināt inženierzinātņu laboratorijas, mākslinieku darbnīcas un Montesori pedagoģijas klasi. Būs iespēja apskatīt dažādu jomu studentu darbus un parunāt ar Studentu padomes aktīvistiem par iespēju realizēt savas ieceres.

Liepājas Universitātes Studentu padomes priekšsēdētāja Anna Margreta Vērdiņa saka: “Studijas Liepājas Universitātē vienkārši ir jāpiedzīvo. Tas ir izaicinājums un iespējas. Te ir atbalsts un uzticība no pedagogiem, kopības sajūta, daudzpusīgas studijas, iespēja iegūt noderīgus kontaktus, prakse, kas sniedz ieskatu reālajā dzīvē.”

Savukārt Liepājas Universitātes rektore Dace Markus uzsver: “Mūsu universitātē ir liela daudzveidība studijās – var kļūt par skolotāju un sociālo darbinieku, studēt humanitārās zinātnes un mākslu, kļūt par inženieri, datorspeciālistu un vides zinātnieku vai kļūt par vadītāju. Turklāt liels skaits studentu katru gadu dodas papildināt zināšanas un pieredzi Erasmus+ projektos Eiropas valstīs.”

Uzņemšana bakalauriem Liepājas Universitātē ilgs no 5. līdz 18. jūlijam, bet maģistriem no 12. līdz 21. jūlijam. Informāciju par budžeta vietām, studiju maksu, apgūstamajiem studiju kursiem var meklēt www.liepu.lv.

Atvērto durvju dienas laikā būs iespēja piedalīties vairākos konkursos un laimēt balvas no kafejnīcas “Čilli Pica”.

Reklāmraksts