PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

IMG_6167.jpg
Foto: RTU Bērnu un jauniešu universitāte
Šodien, 23.augustā, Ogres pilsētas svētku laikā Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) pilsētas 1.vidusskolā būs iespēja iepazīties ar Bērnu un jauniešu universitātes nodarbību ciklu.

Pasākuma ietvaros klātesošajiem būs iespēja iepazīties ar Bērnu un jauniešu universitātes pedagogiem, gūt ieskatu nodarbību tematikā, kā arī doties ekskursijā uz universitātes mācību telpām. Skolēni no 2. līdz 9.klasei varēs pieteikties RTU Bērnu un jauniešu universitātes Ogres nodarbībām, kas sāksies 9.septembrī.

Bērnu un jauniešu universitātes nodarbību cikla atklāšana notiks plkst.15.00, Ogres 1.vidusskolā, Zinību ielā 3, un dalība pasākumā ir bezmaksas. No plkst.15.20 līdz 18.00 notiks radošās darbnīcas "Virtuālās realitātes brilles", "Zootrops" un "Taumatrops". Katrā darbnīcā, kuras vadīs RTU pedagogi, vienlaikus varēs piedalīties 10 dalībnieki.

RTU Bērnu un jauniešu universitātes nodarbību cikls ietilpst interešu izglītības programmā "Ievads inženierzinātnēs skolēniem no 2. līdz 9.klasei", kuras mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu interesi par zinātni un tehnoloģijām, kā arī atklāt viņiem nākotnes studiju un karjeras iespējas inženierzinātņu jomās.